10 παίκτριες Ελληνικών ριάλιτι που γλέντησαν τα ματάκια μας

Από την Αλεξανδράκη στην Κολέτσα ένα κλικάρισμα δρόμος.

Από μικροί είχαμε το συνήθειο (που έγινε μανία) να τσεκάρουμε ότι θηλυκό περνάει από μπροστά μας. Μετά μάθαμε τις γυμνές φωτογραφήσεις στα περιοδικά αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό. Θέλαμε κι άλλο, πιο πολύ, είχαμε πάθει εμμονή. Έτσι χαζεύαμε με τις ώρες παρουσιάστριες στην ΤV από πρωί μέχρι το βραδύ –από Ελένη Μενεγάκη μέχρι Βίκη Κουλιανού και άλλες χίλιες γκομενάρες στο ενδιάμεσο.

Και μετά ήρθε το BIG BROTHER και άρχισε άλλο μεγάλο κόλλημα. Άνοιξε το μάτι μας! Γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, όταν χαζεύεις τα ρεάλιτι η φάση αλλάζει τελείως. Νιώθεις ότι κοιτάς μέσα από μία κλειδαρότρυπα, ότι αυτό δεν είναι τηλεόραση, αυτό είναι σα να «παίρνεις μάτι» στα κρυφά. «Τουφέκι» που λέγανε οι παλιοί –σαν να χαζεύεις τουρίστριες και εκείνες να μην το έχουνε πάρει χαμπάρι.

Ω ΡΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ! Ω ΡΕ ΘΥΜΗΣΕΣ! Καθόμασταν και λιώναμε με τους κολλητούς για ώρες και περιμέναμε σαν τα τσακάλια για το πότε θα φανεί κάποια έξαλλη πόζα ή λίγο γυμνό και μετά αρχίσουμε τις φωνές, τις κραυγές και τα χειροκροτήματα: Μαίρη Σκόρδου με μαγιό, Ευαγγελία Δερμετζόγλου ηλιοκαμμένη και υγρή, Χριστίνα Κολέτσα να βγάζει τη μπλούζα της! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!

Για έλα, λοιπόν, κατεργαράκο να σε πάρω από το χέρι για να θυμηθούμε μαζί 10 γυναικάρες που έβαλαν φωτιά στις τηλεοράσεις μας μέσα από τα ρεαλίτι –πριν μας πάρει τα μυαλά φέτος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του Survivor.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved