Κάτω τα χέρια από τη Βαλαβάνη!

Το Ratpack υψώνει ασπίδα προστασίας μπροστά από την σέξι παίκτρια του Survivor.

Ξέρουμε πως η κίνησή μας αυτή θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς από χτες το βράδυ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποτελεί κόκκινο πανί για μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απόφασή της να ψηφίσει ως προτεινόμενο για αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τον γνωστό σε όλους μας Ντάνο, τον Σκιαθίτη πρώην ποδοσφαιριστή ο οποίος αντιμετωπίζεται από πολλούς ως το ιερό τοτέμ του ελληνικού Survivor.

Η Βαλαβάνη, έχοντας προηγουμένως εξασφαλίσει το προνόμιο της ατομικής ασυλίας, αποφάσισε να τον ψηφίσει και πλέον όλοι εκείνοι που είκαζαν ότι οι δυο τους έχουν αναπτύξει κάτι παραπάνω από φιλικούς δεσμούς στο νησί των Διασήμων, ψιλοκαταπίνουν τη γλώσσα τους και ρίχνουν τα βέλη τους προς τη μεριά της αθλητικογράφου. Ένα πέρασμα να κάνεις από οποιοδήποτε ποστάρισμα σχετίζεται με τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, θα καταλάβεις πως η Ευρυδίκη θα περάσει δύσκολες ώρες σε περίπτωση που βρεθεί μελλοντικά στη θέση της υποψήφιας για αποχώρηση. 

Με προσωπικό κόστος, το Ratpack αναλαμβάνει να υπερασπιστεί αυτήν τη δύσκολη στιγμή την πανέμορφη Ευρυδίκη. Απευθυνόμαστε αυστηρά στο αντρικό κοινό του ριάλιτι, το οποίο ξέρουμε πως θα εκτιμήσει τα ακλόνητα επιχειρήματά μας. Απευθυνόμαστε σε κάθε αντρικό μυαλό που τείνει να θολώσει από την αντι-Βαλαβανική προπαγάνδα. Επιχειρήματα που δεν χρειάζονται λέξεις για να σταθούν. Αρκούν μερικές εικόνες...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved