Η Megan Fox στοίχειωσε την εφηβεία μας

Ποτέ ξανά το άνοιγμα του καπό δεν ήταν τόσο σέξι.

Σε μία παλαιότερη συνέντευξη για το New York Times Magazine, είχε δηλώσει πως βλέπει φανατικά τηλεόραση. Ένα από τα αγαπημένα της προγράμματα ήταν και ίσως παραμένει το Say Yes to the Dress, ένα καλοστημένο αμερικανικό δράμα με γυναίκες που ψάχνουν το τέλειο νυφικό για τη μεγάλη τους μέρα. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά το αγαπώ. Όλες κλαίνε όταν βρίσκουν το φόρεμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κλαίνε».

 

 

H Megan Fox, ένα χρόνο μετά τη συνέντευξη αυτή στη Lynn Hirschberg, παντρεύτηκε τον Brian Austin Green. Τότε ήταν η σειρά των αντρών να κλάψουν και σε αντίθεση με τη Fox, εμείς καταλαβαίνουμε το γιατί. Μιλάμε άλλωστε για ένα διαφορετικό και μάλλον αντισυμβατικό sex symbol που μας έκανε τη χάρη να εμφανιστεί σε περιοδικά όπως το Rolling Stone, το Maxim και το FHM. 

 

 

«Οι γυναίκες μπορεί να γίνουν εφιάλτης» θα παραδεχθεί στην ίδια συνέντευξη. Αφορμή είχε σταθεί ο ρόλος της στην ταινία Jennifer’s Body. H Fox είναι μία σέξι και σοφιστικέ κοπέλα του λυκείου που μεταμορφώνεται σε δαιμονισμένο ζόμπι και για να επιβιώσει, πρέπει να καταναλώσει ανθρώπινη σάρκα. Πώς το κάνει αυτό; Ξελογιάζει άντρες. Το μόνο που μας έμεινε από αυτή την ταινία είναι η σκηνή που… Ας το αφήσουμε καλύτερα. Μπορείτε να τη βρείτε εύκολα με μια απλή αναζήτηση στο Youtube.

Η Megan Fox κλείνει σήμερα τα 36 χρόνια ζωής. Είναι παντρεμένη, έχει παιδιά και ίσως είναι και καλή νοικοκυρά, ποιος ξέρει; Για εμάς, πάντως, θα είναι πάντα το κορίτσι του Transformers. Η σκηνή αυτή μας στοιχειώνει μέχρι και σήμερα.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved