Η ευτυχία βρίσκεται στις σελίδες αυτού του περιοδικού

Ίσως σκεφτούμε και την ετήσια συνδρομή.

Το C-Heads είναι ένα περιοδικό που βρίσκεται στη ζωή από το 2006, είναι δημιούργημα γυναικών και εξακολουθεί να είναι και δίνει έμφαση στην κουλτούρα, στη φωτογραφία και στο lifestyle. Κυκλοφορούν αρκετά και παρόμοια έντυπα ανά τον κόσμο αλλά με μία προσεκτική ματιά, καταλαβαίνει κανείς πως η αισθητική του βρίσκεται μερικά σκαλοπάτια πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Μπορεί η ωραία αισθητική να μην είναι αποκλειστικά γυναικείo προνόμιο, αλλά σίγουρα μία γυναίκα την αναδεικνύει καλύτερα.

Η Camilla Morrone λατρεύει να φωτογραφίζεται στη θάλασσα

Στις σελίδες του φιλοξενεί επίσης τέχνη, ποίηση, πρόζα, μουσική και φυσικά φωτογραφίες γυναικών. Το περασμένο τεύχος, Volume #36 έκανε μία βουτιά στην ευτυχία. «Όλοι, καθ' όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, την έχουν ψάξει, πουλήσει, την έχουν βρει, την έχουν χάσει. Η ευτυχία είναι αυτή που κάνει εμάς τους ανθρώπους να συνεχίζουμε». Τα λόγια αυτά ανήκουν στις Christine και Sigrun, των γυναικών που βρίσκονται πίσω από το C-Heads.

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μας βοήθησαν σε αυτό. Εσύ τι έχεις να πεις, την βρήκες την ευτυχία;

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved