Θέλουμε την Margot Robbie ως την πρώτη γυναίκα Bond;

Αυτή η άποψη ανήκει σε έναν πρώην James Bond, αλλά δεν ξέρουμε πόσοι θα συμφωνήσουν μαζί του.

Tο πολυαναμενόμενο No Time To Die περιμένει καρτερικά την κυκλοφορία του. Όταν με το καλό αυτό φτάσει στις αίθουσες, όμως, αυτόματα θα κλείσει ένας τεράστιος κύκλος. O Daniel Graig αποχωρεί και το κοστούμι του James Bond θα μπει στη διαδικασία εύρεσης νέου πράκτορα που εκτός από το να χωράει σε αυτό, θα πρέπει να εμπνέει και τον κατάλληλο σεβασμό. Μιλάμε άλλωστε για τον πιο γνωστό πράκτορα όλων των εποχών.

Έτσι το ενδιαφέρον μεγαλώνει. Κάθε φορά που πρέπει να βρεθεί ένας νέος James Bond το ένα σενάριο διαδέχεται το άλλο. Τι θα λέγατε όμως αυτή τη φορά να αλλάξει μια για πάντα η ιστορία και αντί για άντρα δούμε μια γυναίκα στη θέση του 007; Αυτό τουλάχιστον προτείνει ο 80χρονος πια George Lazenby ο οποίος ενσάρκωσε τον πράκτορα του Ian Fleming το 1969 στο On Her Majesty’s Secret Service

 

«Θα προτιμούσα να δω μια γυναίκα από έναν άντρα. Μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να έχουμε μια Jane Bond αντί για έναν James Bond» δήλωσε στη Sun. «H Margot Robbie θα ήταν καλή. Είναι τολμηρή. Φαίνεται να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και όταν το έχεις αυτό, ο κόσμος μπορεί να σε πιστέψει».

Η πιο καυτή στιγμή της Margot Robbie μέχρι την επόμενη

Αν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η λίστα με τους υποψήφιους ακόμα μεγαλύτερη (Tom HardyIdris ElbaCillian Murphy), δεν θα λέγαμε όχι σε μία Jane Bond, ιδίως αν αυτή είναι η Margot Robbie. Μεταξύ μας, ποιος μπορεί να πει όχι στην Αυστραλή ηθοποιό; Ελάχιστοι. Ίσως κανένας.

Η αποθέωση της ξανθιάς: Ένα άλμπουμ γεμάτο Margot Robbie



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved