Μοιάζει σαν χθες που γνωρίσαμε την Alexandra Daddario

Η εμφάνισή της στο True Detective που δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μας.

Σε μία νέα σειρά πάντα θα κοιτάξεις τις πρωτοεμφανιζόμενες. Δεν μιλάμε φυσικά για τις πρωταγωνίστριες αλλά εκείνες που έχουν πιο «κομπάρσικο» ρόλο και έρχονται να πλαισιώσουν το καστ με την εμφάνιση. Όχι δεν είναι θέμα σεξισμού. Απλά συμβαίνει. Υπάρχουν ωραίες γυναίκες και ωραίοι άντρες που βρίσκονται στις τηλεοπτικές σειρές για να δείξουν μόνο αυτό. Ή τουλάχιστον αυτό είναι το βασικό κριτήριο με το οποίο έγινε η επιλογή τους για την σειρά. Όπως και να έχει, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την περίπτωση της Alexandra Daddario στην πρώτη σεζόν του True Detective.

 

True Detective GIF

 

Η σέξι της εμφάνιση με τον Woody Harrelson έκανε κυριολεκτικά τον γύρο του διαδικτύου. Για τους προφανείς λόγους. Όταν όμως κλείσεις επιτέλους το στόμα σου από τον θαυμασμό και σταθείς πιο ψύχραιμος να αναλύσεις το γιατί έγινε τόσος ντόρος, καταλήγεις πως δεν το περίμενε κανείς. Σίγουρα το True Detective είχε προκλητικές σκηνές από κάθε άποψη, αλλά περίμενες να εκστασιαστείς με κάποια σκηνή σχετική με το αστυνομικό theme. Και όντως έγινε αυτό. Την σκηνή όμως εκείνη στον καναπέ που ο ντετέκτιβ θα απατούσε και πάλι την γυναίκα του με την πιτσιρίκα Alexandra, όχι μόνο κανείς δεν την είδε να έρχεται αλλά μετέτρεψε σε δευτερόλεπτα τον Woody Harrelson, στον πιο τυχερό άντρα του πλανήτη. Πραγματικά, θέλω να τον σκεφτούμε λίγο στα 80 του χρόνια, που θα συζητάει για αυτή την σκηνή με φίλους και φανς και μόνο που δεν θα βάζει τα κλάματα από την συγκίνηση. Αλλά αυτά είναι τα τυχερά.

 

 

Υπάρχει όμως και το καλύτερο. Πως τα περιοδικά και οι φωτογράφοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Γιατί μπορεί η Alexandra να έγινε διάσημη, να πήρε και άλλα συμβόλαια, να έπαιξε σε πολλές απαράδεκτες ταινίες, αλλά κανείς δεν της στέρησε το δικαίωμα στις φωτογραφήσεις. Και καλά έκανε εδώ που τα λέμε. Έκτοτε υπάρχει ένα πλήθος από σέξι φωτογραφήσεις, με την Alexandra να μην μπήκε ποτέ στη διαδικασία να ντραπεί για τα...προσόντα της. Και μερικά πράγματα άλλωστε, καλό είναι να μην κρύβονται.

 

 

 

Ας τα θυμηθούμε όλοι μαζί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved