Η Maria Sharapova έδωσε στο τένις το sexiness που του έλειπε

Αποχαιρέτησε το άθλημα που την ανέδειξε με μία επιστολή. Εμείς αποχαιρετάμε την γυναίκα που ανέδειξε το άθλημα.

«Είμαι καινούργια σε αυτό, οπότε σας παρακαλώ να με συγχωρήσετε. Τένις, σου λέω αντίο». Από τα 14 χρόνια της ήταν ήδη επαγγελματίας. Μόλις 3 χρόνια αργότερα κέρδισε το Wimbledon. Οι διακρίσεις της είναι αμέτρητες. Τα 5 Grand Slam της μαρτυρούν πολλά από μόνα τους. Βρέθηκε στη 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε επίσης και στη 373η. Το 2016 είδε την πλούσια καριέρα της να καταρρέει μετά τον αποκλεισμό 2 χρόνων διότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Kendall Jenner και Cara Delevingne στο πιο σέξι ημερολόγιο που έχεις δει

Στα 32 της πια, η εντυπωσιακή Ρωσίδα τενίστρια, εκείνη που κατάφερε να κάνει το αντρικό κοινό να δει με άλλο μάτι το άθλημα με τη κίτρινη μπάλα και τον άπλετο ιδρώτα, αποσύρεται από την ενεργό δράση και βάζει τη ρακέτα της στη θήκη. Η επιστολή της στο Vanity Fair είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις: συγκινητική και γεμάτη συναισθήματα.

Εδώ μπορείς να δεις τις καλύτερες στιγμές της:

 

«Πώς να αφήσεις πίσω τη μοναδική ζωή που έχεις γνωρίσει; Πώς να φύγεις από τα κορτ που έκανες προπόνηση από τότε που ήσουν μικρό κοριτσάκι, το σπορ που αγαπάς, που σου έφερε δάκρυα και απίστευτες χαρές, ένα σπορ στο οποίο βρήκες μία οικογένεια, μαζί με τους θαυμαστές σου σε ακολουθούν περισσότερο από 28 χρόνια;»

Οι αποχωρισμοί ήταν και θα είναι δύσκολοι. Η ποιότητα των αθλητών φαίνεται τη στιγμή που καλούνται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, όταν κατανοούν τα όριά τους και βλέπουν μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν. Η Maria Sharapova κάνει πίσω τη στιγμή που θεωρεί πως δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Αυτό απαιτεί ωριμότητα.

Το δικό μας τελευταίο αντίο σε εκείνη, πρέπει να είναι ανάλογο της μεγάλης της καριέρας. Εντυπωσιακό, όμορφο, ποιοτικό, θορυβώδες, και φυσικά σέξι. Έτσι, άλλωστε, έκανε το τένις να μοιάζει στα μάτια μας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved