6+1 τύποι γυναικών που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο

Δεν παίζει να μην βρεις ταυτίσεις με την πρώην, τη νυν ή εκείνη που μόλις γνώρισες (και γουστάρεις).

Όποιος άντρας γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο να σηκώσει το χέρι. 

Κανείς;

Λογικό και δεκτό.

«Μια γιορτή για να πλουτίζουν μερικοί» και άλλες γνωστές ατάκες ακούγονται, χρόνια τώρα, από το στόμα σας. Ωστόσο, στο παρελθόν, σίγουρα έχετε βρεθεί στη θέση να πρέπει να αγοράσετε ή να διοργανώσετε κάτι για εκείνη την ημέρα, προκειμένου να μείνει ευχαριστημένο το «αντικείμενο» του πόθου σας.

Θα σου περιγράψω πώς ερμηνεύουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 5+1 τύποι γυναικών και ίσως εκεί μέσα θυμηθείς κάποια πρώην σου, εντοπίσεις τη νυν ή πάρεις κάποια ιδέα για εκείνη που μόλις γνώρισες (και γουστάρεις).

 

1. Η «δεν μου καίγεται καρφί»

Αν τη γνωρίσεις θα τη λατρέψεις. Αν τη γνωρίζεις ήδη, θα σου λύσει τα προβλήματα. Είναι κουλ, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, είναι εκείνη που θα μείνει στο σπίτι της εκείνη την ημέρα και θα κάνει ό,τι ακριβώς και στις 13 ή στις 15 Φεβρουαρίου. Δυστυχώς, για εσένα, είναι δυσεύρετη. Πάρε κιάλια, πάρε ανιχνευτή, βάλε το σκύλο σου να ψάχνει, όσο και να προσπαθήσεις, δεν σου εγγυώμαι για το αποτέλεσμα. Τζακ ποτ η φάση.

2. Η «Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι»

Μην διανοηθείς να ΜΗΝ κάνεις δώρο κάτι grande και luxurious. Κόσμημα, βραδιά σε ξενοδοχείο και ό,τι άλλο έχεις ευχαρίστηση (καλοδεχούμενο). Πρόσεχε, να έχει φινέτσα, γιατί δεν κωλώνει να στο φέρει στο κεφάλι. Δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, καλό θα ήταν να μην είναι το κορίτσι και της δικής σου πόρτας. (Γνώμη μου και σόρι ε).

financially savvy women

3. Η «θα σου κάνω όλα τα γούστα»

Περιμένει τον Άγιο Βαλεντίνο για να πάει να αγοράσει καινούργια εσώρουχα (φουλ έξτρα εξοπλισμός, 5 τεμαχίων). Δεν θέλει δώρο (απαραίτητα). Θέλει μόνο να φάτε στο σπίτι υπό το φως των κεριών και μετά… να πάρει φωτιά το κορδελιό. Γενικώς το μυαλό της το έχει αλλού, θέλει να σε ξεζουμίσει (και νομίζω το θέλεις κι εσύ). Αλλά, αλήθεια τώρα, μία φορά το χρόνο;

4. Η «demi-saison»

Θέλει και δεν θέλει. Το παίζει ότι δεν θέλει, αλλά κατά βάθος (μπορεί και να) θέλει. Μέχρι τελευταία στιγμή κάνει την αδιάφορη, όμως, να μωρέ, εάν της έκανες μία εκπληξούλα εκείνη την ημέρα, πολύ θα το εκτιμούσε. Δεν είναι ότι πιστεύει στη γιορτή. Έχει ανάγκη, απλά, να πιστεύει ότι ΕΣΥ την θέλεις τόσο, ώστε θα μπεις στον κόπο να κάνεις ΚΑΤΙ.

5. Η φίλη της «demi-saison»

Όσο κι αν η συμπεριφορά τους μοιάζει, διαφέρουν στον τρόπο που σκέφτονται. Αυτή η κατηγορία αφορά σε εκείνο το κορίτσι που ονειρεύεται να της κάνεις δώρο ένα εισιτήριο για τους δυο σας στο Παρίσι, όχι επειδή η μέρα το επιτάσσει, αλλά γιατί βρήκες ως ευκαιρία μία μέρα που η ατμόσφαιρα αποπνέει έρωτα και όλα είναι «βαμμένα» κόκκινα (ακόμα κι αν η καρδιά της είναι «πράσινη», ένεκα Παναθηναϊκού, λέω εγώ τώρα).

6. Η «άσε μας, αγόρι μου»

Δεν την αγγίζει η γιορτή. Δεν την αφορά. Δεν την εκφράζει. Όσο και να θέλεις να την ευχαριστήσεις με μια ρομαντική χειρονομία (ακόμη και με ένα λουλούδι), εκείνη ξινίζει. Σιχαίνεται τη γιορτή, δεν γουστάρει ρε αδερφέ. Θα σου πω κάτι, αλλά μην το πάρεις στραβά: Αν ξινίζει για μία μέρα του χρόνου, θα ξινίζει και τις υπόλοιπες 364. Και κάτι επιπλέον: Όλες μας, όταν κάποιος μας ενδιαφέρει πολύ, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα (με ευχαρίστηση). Ακόμα και τον Άγιο Βαλεντίνο να γιορτάσουμε.

6+1. Η «ζουζουνογλυκουλινοαγαπουλίτσα»

Για το τέλος, η κατηγορία-«όνειδος» (που θα έπρεπε να εκλείψει από τον ερωτικό σας κατάλογο). Ζει στον Βαλεντίνο στα τέρματα. Θέλει λουλούδια, σοκολατάκια, λούτρινο αρκουδάκι, ζουζουνιές, αγκαλίτσες και φιλάκια και  ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να της δείξεις πόσο πολύ τη θέλεις. Διανύει μετεφηβική περίοδο, έχει ανάγκη από αγάπη, στοργή και προδέρμ (και τον Καζολίν, ξερωγώ).

giphy



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved