Η Demi Moore φωτογραφίζεται γυμνή στο εξώφυλλο του Bazaar

Θυμηθήκαμε πώς ήταν να μεγαλώνεις στα 90s μαζί της.

Αν ρωτήσεις τον πρώτο άντρα που θα συναντήσεις μπροστά σου για την Demi Moore, θα σου πει χωρίς να το πολυσκεφτεί πως είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που πέρασαν από τον πλανήτη. Οι 30αρηδες της εποχής που την είδαν να μεσουρανεί στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, την παραδεχόντουσαν ως το απόλυτο θηλυκό. Μία γυναίκα πανέμορφη, δυναμική και αρκετά ταλαντούχα για να περπατήσει στην βιομηχανία του Hollywood. Η δική μας γνωριμία μαζί της ήταν ωστόσο πιο σπουδαία.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus ? Photos by @marianovivanco.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimooreofficial) στις

 

Ήμασταν πιτσιρικάδες βλέπεις. Είχαμε μόλις ξεκινήσει να διαχωρίζουμε τις γυναίκες από τα κοριτσάκια. Η Demi Moore συγκαταλέγεται στον αριθμό αυτό των γυναικών που σε έκανε να δεις τις γυναίκες αλλιώς. Που ξύπνησε τα ώριμα αντρικά σου ένστικτα. Που, ως ακόμη πιτσιρικάς, συνειδητοποίησες πως με μία γυναίκα σαν την Demi Moore θα έκανες στο κρεβάτι σου πολύ διαφορετικά πράγματα. Αυτή ήταν και αυτή είναι. Η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των 90s -ίσως μαζί με την Sharon Stone- που ευθύνεται για πρώτες πρόστυχες σκέψεις που είχες στο μυαλό σου. Αν το καλοσκεφτείς, η βιομηχανία του Hollywood φρόντισε να έχεις τόσες «εικόνες» για εκείνη μέσα από τις ταινίες της, που δεν άφηνε καμία αμφιβολία στο μυαλό για την ζεστασιά που θα μπορούσε να φέρει στο μυαλό ενός άντρα. Μεγαλώσαμε με την Demi και μεγαλώσαμε όμορφα.

 

 

Και κάποιες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε εμείς και μαζί μας οι άνθρωποι του Harper’s Bazaar. Η Demi Moore φωτογραφήθηκε γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Οκτωβρίου, δείχνοντας πως τα 56 χρόνια είναι ευλογία. Στην περίπτωση της τουλάχιστον σίγουρα. Γιατί εκτός από το προφανές, το γυμνό, το σέξι, δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς και να θαυμάσεις μία γυναίκα που θα κάτσει άνετα μπροστά στην αυστηρότητα του φωτογραφικού φακού, χωρίς να λογαριάσει τα body shaming, τις κακές γλώσσες και τον λαιφσταϊλάτο ρατσισμό, που θέλει τις γυναίκες να φεύγουν από το modeling με το που κλείσουν την πρώτη δεκαετία τους.

Εμείς όμως αξίζει να θυμηθούμε και όλες τις μεγάλες σέξι στιγμές της Demi Moore, που αποδεικνύουν ότι επιλογές όπως αυτές του Bazaar για το εξώφυλλο δεν γίνονται ποτέ τυχαία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved