Θα κερδίσουν οι ξανθιές τις μελαχρινές στο Ratpack Hotness Contest;

Εσύ πως το κόβεις;

 

Είναι Σάββατο βράδυ και είσαι αραχτός στο μπαρ. Περιμένεις να έρθουν οι κολλητοί σου γιατί σήμερα έχει «κυνήγι». Πίνεις το ποτό σου αργά και σταθερά και σκανάρεις τον χώρο. Χαζεύεις τις γυναίκες να μπαινοβγαίνουν, να κάθονται στην μπάρα καθώς στρώνουν τα φορέματά τους, τις φαντάζεσαι να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους στις τουαλέτες και να κοιτάνε η μία την άλλη με μισό μάτι. Ξέρεις καλά ότι ανήκουν σε αντίπαλα στρατόπεδα: από τη μία οι ξανθιές και από την άλλη οι μαυρομάλλες.

Η αιώνια κόντρα, από την Κική και την Γωγώ ποια να διαλέξεις; Οι μεν είναι φωτιά οι δε είναι γάργαρο νερό. Πυρ, γυνή και θάλασσα μάγκα, δεν γλιτώνεις.

Και σκέψου ότι αν αφήσεις σχόλιο σε αυτό το ποστ ή σε οποιοδήποτε ποστ του διαγωνισμού συμμετέχεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις το ένα πολύτιμο VIP pass για τη φωτογράφιση που θα κάνουν αποκλειστικά για το Ratpack οι 12 πρώτες σε ψήφους.

PicMonkey Collage

Τι γίνεται όμως εδώ στον διαγωνισμό μας, το Ratpack Hotness Contest; Πως πάνε οι «ομάδες» μας; Μέχρι στιγμής σου είχαμε μιλήσει για τα Βαλκάνιατη Ρωσία, τη Λατινική Αμερική και τη Σκανδιναβία. Τώρα όμως το πρωτάθλημα παίζεται ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες: μελαχρινάκια και ξανθούλες.

Εσύ μάγκα μου ποια ομάδα θα υποστηρίξεις; Μπές εδώ να δεις τις 179 υποψήφιες και να ψηφίσεις την αγαπημένη σου.

Γιατί να ξέρεις, μέχρι στιγμής έτσι όπως πάει το «πρωτάθλημα», οι μελαχρινές είναι δέκα βαθμούς μπροστά και ετοιμάζονται να σηκώσουν κούπα Γενάρη μήνα. Μήπως πρέπει να δώσεις παρών και να υποστηρίξεις τα ξανθά κορίτσια σου;

(Υπάρχει η γνωστή κουβέντα για το που ανήκουν οι καστανές. Αλλά αυτό είναι μία άλλη τεράστια ανδρική κουβέντα που σηκώνει ποτό. Σε ποια ομάδα από τις δύο ανήκουν αυτές τελικά; Διότι οι κοκκινομάλες είναι απλά μια κατηγορία μόνες τους)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved