Τι μας έμαθαν οι φωτογραφίσεις μοντέλων στα αντρικά περιοδικά

Με αφορμή το Hotness Contest κάναμε μια βουτιά στο παρελθόν.

Ήταν εκείνες οι εποχές που τα αντρικά περιοδικά μεσουρανούσαν. Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα περιοδικά μεσουρανούσαν. Τα αντρικά ωστόσο, μερικά χρόνια πριν ξεκινήσει η κρίση, έφταναν να πουλάνε πάνω από 50.000 αντίτυπα. Σήμερα ένα τέτοιο νούμερο δεν είναι ούτε κοντά στη φαντασία.

Αν υπήρχε ωστόσο κάτι που χαρακτήριζε τα αντρικά περιοδικά, ήταν οι φωτογραφίσεις. Ας λένε ότι θέλουν οι σημερινοί καταστροφολόγοι για το πόσο κακό έκαναν τα περιοδικά στην κουλτούρα μας. Το κομμάτι των φωτογραφήσεων ήταν μία υπέροχη εμπειρία και πόσο μάλλον όταν στα στούντιο φωτογραφήθηκαν μερικές από τις ωραιότερες Ελληνίδες που γνώρισε το κοινό.

Ήταν μία μηνιαία ιεροτελεστία που είχαμε την τύχη να παρακολουθούμε από κοντά και η οποία σήμερα μας λείπει πολύ. Να πούμε όμως και αυτό: ότι μάθαμε πολλά από τις φωτογραφίσεις. Από όλη την διαδικασία, την εικόνα της topless ή γυμνής γυναίκας να ποζάρει μπροστά στο φακό. Και αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σου, μιας και ο φωτογραφικός διαγωνισμός του Ratpack, Hotness Contest, είναι πιο κοντά από ποτέ.

1. Κοιτάς το κορίτσι μόνο στα μάτια. Όταν σε κοιτάει τουλάχιστον. Γιατί ναι, το μάτι σου πάει παντού, αλλά δεν θέλεις να την κάνεις να νιώσει άβολα. Με το μαλακό λοιπόν.

2. Την κουβέντα την πιάνεις πριν τη φωτογράφιση. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν συνεχώς δουλειά. Με το που τελειώσει η φωτογράφιση θέλουν να αλλάξουν, να βάλουν τα ρούχα τους και να φύγουν. Αν λοιπόν θέλεις να την βλεφαριάσεις περισσότερο με τα εσώρουχά της, πιάνεις την κουβέντα πριν ποζάρει για τον φακό.

3. Όταν «τα βγάλει» αντιδράς φυσιολογικά. Δεν φωνάζεις, δεν σφυράς, δεν κάνεις σαν κάγκουρας. Είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει όπως και όλα τα μοντέλα. Παρακολουθείς και απολαμβάνεις με ευλάβεια. Το ξέρει ότι κοιτάς άλλωστε…

4. Δεν βγάζεις φωτογραφίες κρυφά. Όχι τίποτε άλλο, αλλά άμα δεν θέλει να κυκλοφορήσουν, θα έχεις νομικά θέματα. Το πιο τίμιο είναι να της ζητήσεις να βγάλετε σέλφι μαζί.

5. Προσέχεις το ντύσιμο σου. Τυπικά, δες το σαν να έχεις ραντεβού. Εκείνη θα είναι ωραία για σένα. Εσύ όχι;

6. Δεν μπλέκεις στα πόδια του φωτογράφου. Κανόνας απαράβατος. Κάνεις ησυχία και βρίσκεσαι μονίμως πολύ πιο πίσω από εκείνον (και τον φακό του κατά συνέπεια). 

Αν θες να δεις μία διαδικασία σαν την παραπάνω από κοντά, δήλωσε συμμετοχή με το σχόλιο σου σε οποιαδήποτε ανάρτηση για το Hotness Contest στο Facebook. Ίσως να είσαι εσύ ο τυχερός που θα παραστεί στην φωτογράφηση της τυχερής 12αδας του Ratpack.

O διαγωνισμός τελειώνει στις 6 Φεβρουαρίου και στις 7 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Βιάσου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved