Riley Keough: Μία γνωριμία με την πανέμορφη εγγονή του Elvis Presley

H γυναίκα που δικαίωσε τους στίχους του Love Me Tender.

Δεν ξέρουμε αν το να είσαι η εγγονή του Elvis Presley αρκεί στο να κάνεις καριέρα, αλλά στην περίπτωση της Riley Keough είμαστε βέβαιοι πως έπαιξε ρόλο και ο Steven Soderbergh. Κάτι λίγο από τον Magic Mike που έκανε το πέρασμα της, κάτι το Logan Lucky κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο και να ξεκινήσει ένα ολόκληρο προφίλ θαυμασμού γύρω από το όνομά της. Ειδικά μετά το Girlfriend Experience, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Riley δεν άφησε περιθώρια για να την χαρακτηρίσουν «απλά η εγγονή του Elvis».

Τον Elvis τον έχουμε τιμήσει με δικό του ξεχωριστό κείμενο.

«Δεν είχα ποτέ θέμα με το γυμνό, είναι απλά μία φυσική κατάσταση» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για το περιοδικό Esquire και πολύ μας αρέσει η προσέγγιση της. Όχι επειδή είμαστε σε θέση να κοιτάζουμε τις φωτογραφίες της ή τα sex scenes από το Girlfriend Experience, αλλά επειδή ξεφεύγει από το κλασσικό συντηρητικό στερεότυπο που πιστεύει ότι το γυμνό είναι προσβολή. Η μητέρα της, Lisa Marie και κόρη του Elvis, είχε διδάξει από μικρή την κόρη της πως είναι άλλα τα στοιχεία που προάγουν την φτήνια σε μία γυναίκα. Και αυτά, δεν έχει καμία σχέση με την προβολή του γυμνού σε φωτογραφήσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Για την Riley υπάρχει τώρα το Riverdale που για κάποιους θα μπορούσε να θεωρηθεί ο κρυπτονίτης της, αλλά όχι αν σκεφτείς ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο Zola της Janizca Bravo και που στην ουσία πρόκειται για μία στροφή στον εναλλακτικό κινηματογράφο.

Μέχρι τότε ας σκεφτούμε την υπεροχή της και ας θαυμάσουμε τις φωτογραφίες της.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved