Οι άντρες λατρεύουν την Jessica Chastain

Υπάρχει καλός λόγος που την αναφέρουν ως «αρχοντικά σέξι». 

Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν στη μεταφορά του σαιξπηρικού Coriolanus που έκανε ο Ralph Fiennes στον κινηματογράφο. Δεν είχε τύχει να δω το «Jolene» του Dan Ireland στο οποίο και ξεχώρισε, βάζοντας την υπογραφή της ως ένα από τα μεγαλύτερα αναμενόμενα αστέρια του Hollywood.

11 χρόνια μετά και με το υπέροχο «Molly’s Game» να έχει διαδεχθεί το εξίσου αξιόλογο «Zero Dark Thirty», η Jessica Chastain δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση το κορίτσι του Jolene. Αρχικά, όλοι οι άντρες την αγαπούν. Δεν συζητούν ποτέ το γιατί, αλλά η ατάκα που ακολουθεί πάντα, είναι πως «η Jessica Chastain είναι υπέροχη» ή «η Jessica Chastain είναι σέξι». Νομίζω πως όλοι βλέπουν πως η Chastain, ανήκει σε αυτό το πολύ μικρό ποσοστό των αρχοντικών γυναικών, που δεν χρειάζεται να γδυθούν για να συγκινήσουν – σε μία τέτοια κατηγορία θα βάζαμε και την Rachel Weiss.

Όταν δεν φωτογραφίζεται, η Chastain είναι ομιλήτρια σε gala για την ισότητα των γυναικών, για τους ανθρώπους που νοσούν ψυχικά αλλά και για τα εργασιακά δικαιώματα. Ίσως είναι το γεγονός πως ο φωτογράφος Peter Lindbergh την αναφέρει ως μία από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες πάνω στη γη. Ίσως είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τα κοινωνικά θέματα και τις ταινίες της. Μπορεί να είναι η σαιξπηρική κουλτούρα που κουβαλάει μαζί της. Ίσως είναι όλα μαζί.

Το σίγουρο ωστόσο παραμένει. Οι άντρες λατρεύουν την Jessica Chastain.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved