Πού οφείλεται η χαοτική διαφορά ανάμεσα στις Ελληνίδες και τις ξένες στο Instagram;

Ξεπεσμένα duck face από τη μία, γούστα τρελά από την άλλη.

Τούτο εδώ το άρθρο δεν είναι ένα τυχαίο άρθρο. Έχει προκύψει μετά από εκατοντάδες ώρες εξαντλητικού scouting κι ανελέητου scrolling down στην μάχη μας για να βρούμε το Κορίτσι της Ημέρας. Παρουσίες όμορφες, ημεδαπές κι αλλοδαπές, που απολαμβάνουν την τιμή να κοτσάρονται καθημερινά στην αρχική σελίδα του Ratpack. Κάποιες εξωλογικά όμορφες και κάποιες άλλες που σου θυμίζουν το κορίτσι της διπλανής πόρτζας, σε κάθε περίπτωση πάντως, τίμιες.

Κι επειδή μεταξύ αντρών ειλικρίνεια, η αλήθεια είναι πως οι Ελληνίδες είναι εκείνες που σε τραβάνε περισσότερο. Λογικό. Άλλο είναι να βλέπεις στον τίτλο για την τάδε Svetlana και την δείνα Charlotte κι άλλο να πέφτει το μάτι σου πάνω στο Μαράκι, το Κατερινάκι και την Έφη από το Παγκράτι που σπουδάζει στην ΑΣΟΕΕ και σου θυμίζει εκείνη την τύπισσα που πέτυχες το πρωί μέσα στο μετρό κάνοντας τα σάλια σου να ρέουν αυθόρμητα κάπου μεταξύ συρμού και αποβάθρας.

ΑΛΛΑ. 

Να ΄ξερες τι τραβάμε οι δόλιοι κάθε φορά που λέμε να βρούμε μια Ελληνίδα για να ανεβάσουμε στο site. Δεν είναι ότι δεν το χαιρόμαστε, ψέματα δεν θα σου πούμε. Αλλά ρε φίλε, είναι περισσότερο στανταράκι και από γραφική δήλωση Μπογδάνου το γεγονός ότι τσεκάροντας τις υποψήφιες, θα μας βγει το μάτι μεν, η όλη σύνθεση θα είναι από τραγική ως κωμικοτραγική δε. Το φόντο της φωτογραφίας, η γωνία λήψης, ο φωτισμός, τα ρούχα (όταν κάνουν τη λάθος επιλογή και φοράνε), το σχεδόν δεδομένο -όσο και ξεπερασμένο- duck face, όλα αυτά κι άλλα τόσα είναι που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη και στενάχωρη. Άσε που η συντριπτική τους πλειοψηφία έχει πειστεί ότι σέξι φωτογραφία είναι μονάχα αυτή που θα τραβήξουν στην παραλία με το μαγιό. Λες και χάθηκε εκείνη μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, με το εσωρουχάκι το τίμιο, το σωστό, το μορφωμένο. Η όχι ξέκωλη, αλλά πάραυτα αισθησιακή. Κι αυτό ΔΕΝ είναι αισθησιακό, διάολε:

FireShot Capture 48 Ραφαέλα Κουσουνή rafaela kous https www.instagram.com rafaela kousouni 1

Ενδεικτικό σκρίνσοτ από λογαριασμό τυχαίας ελληνίδα με τίτλο «Εγώ και ο Τοίχος μου»

Κι έχεις από την άλλη τις ξένες που όταν είναι να παρουσιάσουμε θέμα με αλλοδαπή ινσταγκραμική παρουσία, παίζουμε σφαλιάρες μεταξύ μας για το ποιος θα την πρωτοαναλάβει. Γιατί; Μα για τον προφανή λόγο πως ξέρουμε εκ των προτέρων πως 7 στις 10 περιπτώσεις θα πέσουμε πάνω σε προσωπάκια φρέσκα και μία σύνθεση, ένα κόνσεπτ που έχει κάτι να σου πει ρε αδερφέ. Χορταίνει το μάτι σου κι αγαλιάζει η ψυχούλα σου, το τερπνόν μετά του ωφελίμου στα καλύτερα του. Ανοίγεις, δηλαδή, τη φωτό γκάλερι και δεν βάζεις το χέρι για να κρύψεις το πρόσωπο-παπιόφατσα και το σπασμένο έπιπλο στο backround. 

FireShot Capture 51 Natalie Jayne Roser natalie rose https www.instagram.com natalie roser 1

Ενδεικτικό σκρίνσοτ από λογαριασμό τυχαίας ξένης με τον λιτό και περιεκτικό τίτλο «WOW»

Μπορεί να μας έχουν παρεξηγήσει οι φίλτατες συντοπίτισσες, αλλά η φάση δεν είναι μόνο κώλος, μπούτι, βυζί. Μπορεί στα μάτια σας να φαντάζουμε λιγούρια που δουλειά δεν είχανε ξημεροβραδιάζονται στα ιντερνέτς ψάχνοντας να βρουν εικονικές σάρκες προς κατανάλωση, αλλά να ξέρετε πως η ψυχούλα και τα ματάκια μας εκτιμούν την τύπισσα που θα δώσει λίγο περισσότερο πόνο και προτού ανεβάσει τη φωτό της στο Instagram θα το ματώσει λίγο. 

To κάνεις που το κάνεις, κάν' το σωστά :)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved