Eva Mendes: Ο κινηματογραφικός μας έρωτας έγινε 47 ετών

Θυμάσαι την πρώτη φορά που την αντίκρισες στο Training Day;

Ήταν το 2001 που βγήκε στους κινηματογράφους το Training Day. Ήταν ακόμη εκείνη η μαγική εποχή που οι ταινίες δεν βρισκόντουσαν στα torrents και τα ιντερνετικά λινκ, αλλά μπορούσες να τις απολαύσεις μόνο στο σινεμά – και πράγματι, ένα κομμάτι της μαγείας του Training Day οφείλεται και σε αυτό. Δύο πράγματα συζητήθηκαν τις επόμενες μέρες. Η κορυφαία εμφάνιση του Denzel Washington και η σέξι παρουσία της Eva Mendes.

 

Μέχρι τότε είχε στο δυναμικό της κάτι εμφανίσεις σε slasher ταινίες και μία περιπέτεια με τον Steven Seagal, την οποία λογικά δεν θα θέλει να θυμάται ούτε η ίδια. Όμως ξεκινούσαν όμορφα πράγματα για εκείνη. Δεν άργησε να χαρακτηριστεί sex symbol ενώ μέχρι και σήμερα που κλείνει τα 45, θεωρείται μία από τις ωραιότερες λατινοαμερικανίδες που έχουν περάσει από τον κινηματογράφο. Το sex appeal ήταν κάτι που η Mendes έβγαζε σε κάθε ταινία της ανεξάρτητα από τον ρόλο. Το είχαμε δει άλλωστε και στις ταινίες που ήρθαν μετά. Όπως το δεύτερο Fast & The Furious όπου ζούσε ακόμη ο Paul Walker και που η Mendes κάνει μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς συνέβαινε στα 15 της, όταν σκεφτόταν σοβαρά να κλειστεί σε…μοναστήρι.

 

2 fast 2 furious eva mendes bikini

 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Mendes δεν έπαιξε ποτέ κάποιο ρόλο που την έκανε να εδραιωθεί ως η απόλυτη ηθοποιός. Απεναντίας είχε την ατυχία να παίξει σε πολλές φλόμπες, όπως το πρώτο Ghost Rider με τον Nicolas Cage, το Women για το οποίο προτάθηκε με Χρυσό Βατόμουρο, αλλά και το We Own the Night που παρότι είχε πλούσιο και ενδιαφέρον σενάριο, δεν έκανε επιτυχία και δεν κατάφερε να πείσει. Η Mendes όμως ότι δεν έκανε στο σινεμά, το έκανε στο modeling. Ήταν μόνιμη «κάτοικος» στην πρώτη 15αδα με τις 100 ωραιότερες γυναίκες που έβγαζε κάθε χρόνο το ΜΑΧΙΜ, έχει αφήσει πίσω της μοναδικά εξώφυλλά σε Esquire και Vogue, ενώ κάποιες από τις εμφανίσεις της για μεγάλους οίκους μόδας της αύξησαν την δημοσιότητα ως η πιο σέξι γυναίκα στη Γη. Κάτι ήξερε ο Ryan Gosling και έκανε το βήμα προς το μέρος της το 2011. Σήμερα έχουν μαζί 2 παιδιά.


Η 45αρα Εva Mendes και η εμφάνισή της σήμερα, είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που λες ότι ο κόσμος έπεσε μέσα. Για μία ερωτική και σέξι γυναίκα που πράγματι άξιζε την προσοχή μας και συνεχίζει να την τραβάει μέχρι σήμερα. Της σβήνουμε τα κεράκια με 12 υπέροχες φωτογραφίες της.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved