Η γυμναστική σε κάνει πιο ντούρο στο σεξ

6 αφορμές για να την αγαπήσεις περισσότερο.

Σταμάτα να γκουγκλάρεις ψάχνοντας πληροφορίες και tips για να γίνεις sex-machine. Καλά είναι τα άρθρα με τα αφροδισιακά που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο, αλλά ακόμη καλύτερα είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου τη γυμναστική. Κι αν δεν πείθεσαι για το πώς η γυμναστική μπορεί να βελτιώσει τις σεξουαλικές σου επιδόσεις, σνομπάροντας όσους ακολουθούν την πετυχημένη αυτή συνταγή, ή αν από την άλλη δεν βρίσκεις κίνητρα για να γυμναστείς, σου προσφέρουμε εμείς έξι.

Περισσότερη ώρα, περισσότερες φορές 

Αν σου λέει ότι η διάρκεια δεν παίζει ρόλο, σου λέει ψέματα. Αν σου λέει ότι «δεν πειράζει που τελείωσες στο 10λεπτο, για μένα έχει σημασία ο τρόπος που το κάνουμε», βάλε τα πόδια στο κεφάλι και τρέχα για γυμναστική. Μελέτη του «American Journal of Physiology» αναφέρει πως ένα 20λεπτο ημερησίως με ασκήσεις για τα πόδια (HIT) αρκεί για να βελτιώσει καταλυτικά τις αντοχές σου.

 

Για να δείχνεις καλύτερος 

Ποιος είπε ότι η σωματική επαφή είναι από μόνη της αρκετή; Αν δεν χορτάσει το μάτι, δεν κάνεις δουλειά. Δεν θες να σε κοιτά η άλλη και να λιώνει; Θες. Επομένως, μην ασχολείσαι μόνο με την καλύτερη δυνατή επίδοση, αλλά και με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Μελέτη του Social Psychological & Personality Science έδειξε πως οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες με λιγότερο λίπος στο πρόσωπο πιο ελκυστικούς, ενώ το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια από την πλευρά του διαπίστωσε πως οι περισσότερες προτιμούν τα γραμμωμένα σώματα.

giphy


Πες OXI στη στυτική δυσλειτουργία

Αυτό ΔΕΝ το θες! Κι επειδή δεν το θες, γυμνάσου για να μην το αποκτήσεις! Κι αν δεν σου αρκούν αυτά που σου λέμε εμείς, άκου το «Public Library of Science», που σού λέει πως η γυμναστική βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και εγγυάται τη στύση! Το ξακουστό Χάρβαρντ από την μεριά του, υπόσχεται πως με την άσκηση μειώνεις τις πιθανότητες κατά 30% να πάσχεις από στυτική δυσλειτουργία.

giphy 1


Μεγάλωσε το sexbook σου!

Αυτό το θες και εσύ, αλλά πιο πολύ από σένα το θέλει εκείνη! Με τη γυμναστκή και την καθημερινή άσκηση θα είσαι πλέον ικανός να βλέπεις στάσεις του σεξ και να ξέρεις ότι μπορείς να τις κάνεις κιόλας! Δεν θα τις διαβάζεις νομίζοντας ότι πρόκειται για ζογκλερικά, αλλά θα μπορείς και να τις δοκιμάσεις χωρίς να φοβάσαι μην πιαστείς ή πάθεις κράμπα! Τα αποτελέσματα θα φανούν στην έκφρασή της στο τέλος!

giphy 2


Κάντο και για σένα βρε ααδερφέ

Δεν θα κάνεις γυμναστική μόνο για να ικανοποιήσεις περισσότερο την παρτενέρ σου. Γυμνάσου για να ικανοποιήσεις περισσότερο και τον εαυτό σου! Η άσκηση θα ανεβάσει την τεστοστερόνη, τη διάρκεια, την αυτοπεποίθησή σου και την απόλαυση για την πάρτη σου! Δεν το λέμε εμείς, μελέτη του «California-San Diego» το λέει…

 

via GIPHY

" height="100" width="100" style="border:0;overflow:auto;"/>

 


Σε θέλει σίγουρο, όχι «σιγουράκι»

Θέλει να βλέπει ότι είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και γεμάτος αυτοπεποίθηση στο σεξ. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, δύο φορές την εβδομάδα αρκούν για να σου δώσουν αυτοπεποίθηση και αυτό να περάσει στο κρεβάτι και στη συνείδηση της κοπέλας. Δείξτης ότι είσαι σίγουρος για εσένα, ότι δεν έχεις κανένα κόμπλεξ, ότι είσαι το αφεντικό. 

Τόσο απλά…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved