Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ εφαρμόζει στην πράξη τον χρυσό κανόνα για το συνδυασμό κοστουμιού-γραβάτας

Δες και κράτα σημειώσεις από τον πρωταγωνιστή του Logan Lucky.

Για το Logan Lucky σου έχουμε μιλήσει. Πρόκεται για την τελευταία ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Άνταμ Ντράιβερ, που θα θυμίζει ένα πιο αστείο και πιο χύμα Ocean’s Eleven –δηλαδή κάτι που σίγουρα θα μας διασκεδάσει όταν θα το δούμε.

Η ταινία έχει κάνει ήδη πρεμιέρα στη Αμερική και εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει η προβολή της και στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο της προώθησης του φιλμ, ο Τέιτουμ βρέθηκε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Άμστερνταμ.

Για δες τον

tatum

Φοράει μονόχρωμο γκρι κοστούμι Prada αλλά αυτό που αξίζει να προσέξουμε το ντύσιμό του είναι κάτι άλλο: ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζει το κοστούμι με την κάπως φασαριόζικη και «βαβούρικη» τρίχρωμη και με μοτίβα γραβάτα του –αναφορά στα χρώματα και το όλο ύφος του Logan Lucky.

Πολλές φορές ο αταίριαστος συνδυασμός κοστουμιού-γραβάτας έχει οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα, όμως εδώ ο Τέιτουμ παίρνει άριστα 10, διότι ακολουθεί και εφαρμόζει άψογα έναν χρυσό στυλιστικό κανόνα: όσο πιο έντονη είναι η γραβάτα σου, τόσο πιο ουδέτερο πρέπει να είναι το σακάκι.

Συγχαρητήρια, Τσάνινγκ. Άψογος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved