Μάθαμε τι νιώθουν οι γυναίκες όταν έχουν σούπερ οργασμό και πάθαμε πλάκα

Και ξέρουμε πώς μπορείς να της τον προσφέρεις.

Η ζωή είναι άδικη και το ξέρουμε. Ειδικά στο θέμα της απόλαυσης του σεξ, είμαστε ριγμένοι εμείς οι άνδρες. Οι γυναίκες το χαίρονται περισσότερο. Και εδώ δεν μιλάμε για ένα τυπικό οργασμό.

Σύμφωνα με μελέτες, οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν κάτι πολύ λέγεται σούπερ οργασμός και ουσιαστικά αντιστοιχεί χονδρικά με την ένταση και την ευχαρίστηση 100 ταυτόχρονων «συμβατικών» οργασμών.

Υπάρχουν γυναίκες, δεν είναι πολλές, που μπορούν να πετύχουν πολλαπλούς οργασμούς και ένα σούπερ οργασμό –κάτι σαν μπόνους. Το ενδιαφέρον είναι πως ο σούπερ οργασμός δεν είναι προνόμιο των γυναικών που έρχονται γενικά πιο εύκολα σε οργασμό, αλλά έχει να κάνει με την ποσότητα οξυτοκίνης που εκκρίνεται στον εγκέφαλο. Η οξυτικίνη είναι η ορμόνη που μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι.

Επομένως, ακόμα και αν κάποιες γυναίκες έρχονται πολύ δύσκολα ή ποτέ σε κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό, μπορούν να πετύχουν τον σούπερ οργασμό, αφού αυτός δεν έχει να κάνει με την ανατομία του σώματος.

Ωστόσο, οι περισσότερες από τις γυναίκες που πετύχαιναν τον σούπερ οργασμό ήταν χαρακτήρες εξωστρεφείς, κοινωνικές, με πλούσια ερωτική διάθεση, ενώ στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν είχαν καθόλου άγχος και ερεθίζονταν σχετικά εύκολα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved