Ποια είναι η στάση της πεταλούδας και γιατί πρέπει να τη δοκιμάσεις απόψε κιόλας

Μπες πολύ βαθιά και θα βρεις... θησαυρό.

Ξέχνα το σημείο G. Είναι πια ντεμοντέ (λέμε τώρα) και μεταξύ μας δεν προσφέρει την παραμικρή ευχαρίστηση συγκρινόμενη με αυτή που μπορεί να λάβει μια γυναίκα αν βρεις το τέλος του κόλπου της, πίσω ακριβώς από τον τράχηλο.

Στη διεθνή βιβλιογραφία, το συγκεκριμένο σημείο λέγεται cul-de-sac, γαλλική λέξη, που σημαίνει «αδιέξοδος». Βρίσκεις τοίχο, ρε παιδί μου, πώς να το πούμε αλλιώς;

Ωραία, γιατί είναι τόσο καλό;

Γιατί αυτό που νιώθουν οι γυναίκες μόλις ερεθιστεί το συγκεκριμένο σημείο, ο οργασμός που βιώνουν, δεν έχει προηγούμενο. Έτσι τουλάχιστον παραδέχονται οι ίδιες. Πώς να το πω διαφορετικά; Βλέπουν αστράκια. Ακούνε κάμπανες να χτυπούν χαρμόσυνα.

Υπάρχει λόγος για αυτό. Η διείσδυση που στοχεύει στο cul-de-sac ενεργοποιεί διαφορετικά νεύρα στο νωτιαίο μυελό από αυτά που ενεργοποιεί το σημείο G. Τα νεύρα αυτά είναι –πώς να το πω;- πιο ευαίσθητα.

Πώς θα βρω το cul-de-sac;

Εδώ θα βοηθήσει να κατακτήσεις μια πολύ συγκεκριμένη στάση, τη στάση της πεταλούδας. Δεν είναι δύσκολη στην εκτέλεση, αλλά απαιτεί από μέρους σου, προσόντα που είναι σε αυτά του μέσου όρου ή και μεγαλύτερα.

 

Για να κάνεις τη στάση της πεταλούδας, θα πρέπει η σύντροφός σου να σηκώσει τα πόδια κατακόρυφα προς τα επάνω και εσύ να επιχειρήσεις όσο το δυνατόν πιο βαθιά διείσδυση. Για να το πετύχεις είναι καλύτερα να είσαι γονατιστός και όχι όρθιος. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όταν θα τελειώσετε (ευχόμαστε παρέα) θα νιώθεις μια κούραση στα γόνατα, αλλά χαλάλι.

Και αυτή η στάση πιάνεις σε όλες;

Όπως συμβαίνει και με τις στάσεις που ενεργοποιούν το σημείο G, έτσι και με εκείνες που έχουν ως στόχο το cul-de-sac, δεν είναι απαραίτητο ότι ερεθίζουν στον ίδιο βαθμό όλες τις γυναίκες. Ο λόγος είναι ότι η ευαισθησία του συγκεκριμένου σημείου διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ για ορισμένες οι στάση της πεταλούδας είναι ιδιαίτερα επίπονη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved