3 τρόποι για να καθαρίσεις τα σουεντ παπούτσια σου

Πώς θα απαλλαγείς από τους λεκέδες χωρίς κόπο.

Ζόρικο παπούτσι που μαζεύει ζόρικους λεκέδες. Με το ευαίσθητο ύφασμα που έχει, πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν 3 λύσεις που θα τα καθαρίσουν χωρίς κόπο.

Η γόμα δεν είναι μόνο για το μολύβι

Office pink erasers

Συγκεκριμένα, τα απλά σημάδια που δεν έχουν αφήσει μεγάλους λεκέδες στην επιφάνεια του παπουτσιού, μπορούν κάλλιστα να φύγουν αν χρησιμοποιήσεις μια γόμα. Με απαλές και κυκλικές κινήσεις τρίψε το σημείο που βρίσκεται ο λεκές. Ξεσκόνισε ξανά το παπούτσι με ένα πανί και είσαι έτοιμος.

Το πανάκι το τίμιο

00271

Ξέρεις τι αφήνει στίγματα πάνω στο σουέντ ύφασμα; Το νερό. Αν πέσει ποσότητα νερού πάνω στο ύφασμα, ναι μεν θα στεγνώσει αλλά το στίγμα δεν θα φύγει. Απορρόφησε το νερό βάζοντας πανάκια στο εσωτερικό του παπουτσιού. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μία παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσει το σημείο που έχει δημιουργηθεί το στίγμα από το νερό.

Το παπούτσι θέλει ψυγείο

v4 550px Clean Suede Shoes Step 13 Version 2

Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει σε παπούτσι και κυρίως στο σουέντ, είναι να κολλήσει τσίχλα. Αν και τις πατάμε, συμβαίνει πολλές φορές να παίζει τόση γκαντεμιά που να την έχεις πατήσει στα πλάγια και να έχει πιάσει μέρος από το ύφασμα. Αν την τραβήξεις, έχεις χαλάσει το παπούτσι. Κάνεις λοιπόν το εξής. Βάζεις το παπούτσι στην κατάψυξη. Η τσίχλα πετρώνει και την απομακρύνεις. Τόσο εύκολα, τόσο απλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved