Στο κρεβάτι το βρίσιμο επιβάλλεται

5 συμβουλές για να γίνεις μάστορας στο dirty talking.

Σε πολύ λίγες περιστάσεις της καθημερινότητάς σου το feedback είναι τόσο σημαντικό όσο είναι στο σεξ. Διότι στο κρεβάτι, την ώρα που θεριεύει η μάχη, θες να ξέρεις αν βασίζεις στο σωστό δρόμο, στ δρόμο που είναι διάσπαρτος από ιαχές και βογκητά ευχαρίστησης και ικανοποίησης.

Και για να το μάθεις αυτό, θα πρέπει να μιλήσει η άμεσα ενδιαφερόμενη (ή να σου πετάξει καμιά σπόντα ο από πάνω στο ασανσέρ –αλλά αυτό θα είναι άβολο).Και όπως έχουμε πει σεξ στα μουγκά δεν γίνεται, ενώ αν το μπλα-μπλά είναι κάπως βρώμικο τότε το πράγμα απογειώνεται.

Παρόλα αυτά το dirty talking, το βρίσιμο δηλαδή, κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, διότι μία πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει το να φτιάχνει όντως και τους δυο σας από το να ακούγεται απερίγραπτα γελοίο.

Σου έχουμε 5 συμβουλές ώστε να κάνεις να γίνει το dirty talking μέρος της καθημερινότητας του κρεβατιού σου.

1. Μίλα προηγουμένως

Ναι, αυτά τα πράγματα έρχονται αυθόρμητα όμως καλό είναι να ξέρεις αν σε εκείνη αρέσει η φάση. Διότι διαφορετικά μπορεί εσύ να κατεβάσεις ό,τι δεν κατεβάζει νταλικιέρης που έχει εγκλωβιστεί στα Τέμπη από τους αγρότες και εκείνη να σε κοιτάει αμήχανα. Επομένως, το σχέδιο βρίσιμο προχωράει μόνο αν είστε και οι δύο οκ με αυτό. Τώρα να πω την αλήθεια, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην της αρέσει εκείνη τη στιγμή (εξαρτάται βέβαια και τι θα πεις).

1501878705 stocksy txp0faf6442sqb100 medium 338631mod 720

2. Να είσαι ευγενικός

Ναι αντιφατικό, αλλά κάτσε να σου εξηγήσω. Καλά το dirty talk αλλά α) να το φτάνεις μέχρι εκεί που η άλλη είναι διατεθειμένη να αντέξει και β) καλό είναι να συνοδεύεται και από κάποιες πιο τρυφερές εκφράσεις –προφανώς όχι την ίδια στιγμή. Όμως σκέψου, σε καμία δεν αρέσει μόνο να την βρίζουν.

3. Αν δεν το έχεις, μην το κάνεις

Μπορεί να νιώθεις άβολα, να ντρέπεσαι, να μην βρίζεις καν στην καθημερινότητα σου και να μην σου βγαίνει μόνο για εκείνη την ώρα. Πολύ καλά, τότε μην το κάνεις μόνο για να το κάνεις. Θα ακουστεί ψεύτικο. Θα ακουστεί γελοίο. Θα ακουστείς σαν πιτσιρίκι που θέλει να πει μια κακή λέξη και κοιτάζει πρώτα αν το ακούν οι γονείς του.

bigstock Woman holding handcuffs 109448591

4. Να είσαι συγκεκριμένος

Τι είναι αυτό τώρα; Ναι, αν θες να μιλήσεις βρώμικα δεν αρκεί να πεις κάτι γενικό που θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή της σεξουαλικής πράξης. Πρέπει να της πεις συγκεκριμένα τι θέλεις να της κάνεις, πώς θα της κάνεις, να «αποθεώσεις» συγκεκριμένα σημεία του κορμιού της κτλ.

5. Να απαντάς

Ξέρεις είναι διάλογος αυτό, όχι μονόλογος. Δεν γίνεται η δική της γλώσσα να έχει λυθεί και εσύ να κάθεσαι αμίλητος. Είναι τουλάχιστον αγενές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved