Για πραγματικά αποτελέσματα στα ταλαιπωρημένα μούσια δοκίμασε τα hot beard oils

Κάποιες φορές χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω.

Παλιά τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά, τραβούσες ένα ξεγυρισμένο ξύρισμα κι είχες προσωπάκι απαλό σαν πούπουλο. Μετά την είδες λίγο ιταλός ποδοσφαιριστής κι άρχισες την αξυρισιά των λίγων ημερών. Πάλι εύκολη πίστα ήταν, αφού δεν χρειαζόσουν τίποτα παραπάνω από μία ξυριστική μηχανή.

Και μετά την είδες αντάρτης κι άφησες τα μούσια του παππού από το χωριό. Και έλεγες «όλα κομπλέ manmu, μούσια είναι και φυτρώνουν». Μετά όμως, με το καθημερινό στρες, το καυσαέριο, την κακή διατροφή και τη σύγχρονη ζωή άρχισαν τα μούσια μου να θυμίζουν μαραμένους φοίνικες.

Μη φοβού! Αν έχεις δοκιμάσει τα beards oils και δεν έχεις βρει την υγειά σου ούτε με αυτά, υπάρχουν και τα πιο εξελιγμένα hot beard oils. Τα αγοράζεις από μεγάλα μαγαζιά καλλυντικών ή από το ίντερνετ και κάνεις το εξής: σε ένα καθαρό και στεγνό μούσι απλώνεις μερικές σταγόνες. Μετά βάζεις μια βρεγμένη πετσέτα με ζεστό νερό στο πρόσωπο. Περιμένεις κάνα πεντάλεπτο, αφήνεις στην άκρη και επαναλαμβάνεις σε λίγο πάλι. Στο τέλος ξεπλένεις με κρύο νερό ότι έχει μείνει από το ειδικό λάδι.

Ψεκάστε, στραγγίστε, τελειώσατε! Και τα μούσια σου θα είναι σα να τα άφησες για πρώτη φορά μακριά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved