Πως να περιποιηθείς το λιπαρό δέρμα του προσώπου σου

Σε 3 απλά βήματα.

Είναι καλοκαίρι και κάνει φριχτή ζέστη. Εσύ περπατάς μέσα στο καυσαέριο με 35ο βαθμούς Κελσίου και δεν την παλεύεις καθόλου. Πέρα από τον ιδρώτα που σε λούζει κανονικά, ακόμα κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να πας σπίτι σου και να κάνεις ένα αναζωογονητικό ντους, εσύ συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις ένα επιπλέον πρόβλημα.

Το δέρμα του προσώπου σου είναι τρομερά λιπαρό. Το νιώθεις όλη μέρα αλλά τουλάχιστον πιστεύεις πως μετά το μπάνιο θα είναι εντάξει. Λάθος, διότι λογάριαζες χωρίς τον ξενοδόχο κι αυτό επιμένει να θυμίζει αλλαντικό ακόμα κι αφού το πλύνεις.

Διότι, δυστυχώς, δεν φτάνει μόνο αυτό που κάνεις. Άκου, λοιπόν, πως μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου σε 3 απλά βήματα:

Βήμα 1ο: Χρησιμοποίησε toner

Το ξέρουμε ότι δεν σου αρέσουν τα καλλυντικά αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ένα toner θα βοηθήσει το δέρμα σου να επανέλθει στα φυσιολογικά του PH και να μην εκκρίνει τόσο πολύ λιπαρή ουσία!

Βήμα 2ο: Βάλε και moisturizer

Τι να το κάνεις τώρα εσύ το προϊόν που χαρίζει κι άλλη υγρασία, αρκετή δεν βγάζεις; Λοιπόν αυτή η ουσία που εκκρίνει το πρόσωπό σου μπορεί να βγάζει υγρασία, βουλώνει όμως και τους πόρους τους δέρματός σου, οπότε χρειάζεται να την περιορίσεις. Και το moisturizer είναι ο σύμμαχός σου σε αυτό.

Βήμα 3ο: Πλένουμε το πρόσωπό μας συχνά

Κατάλαβες; Όχι μία φορά τη μέρα με το ντους. Δυστυχώς δε φτάνει. Θέλει επανάληψη άλλες δύο φορές μες στη μέρα. Όχι όλη η διαδικασία αλλά μονάχα το πλύσιμο του προσώπου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved