Θα παίξουν μεταξύ συγγενών και φίλων ΜακΓκρέγκορ και Μεϊγουέδερ;

Η αμήχανη στιγμή που φιλικο προετοιμασίας ομάδας super league μπορεί να μαζέψει περισσότερους θεατές.

Κάθε δύο με τρεις μέρες προκύπτει και μία είδηση για τον αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Συνήθως θα είναι μια εριστική δήλωση του ΜακΓκρέγκορ που έχει αναλάβει το ρόλο του αυθάδη και τον φανφαρόνου, άλλοτε θα είναι μια τοποθέτηση κάποιου θρύλου του μποξ (βλέπε Μάικ Τάισον), άλλοτε θα είναι μια φωτογραφία στα social media.

Όπως και να έχει, όλοι οι εμπλεκόμενοι φροντίζουν να σηκώνουν σκόνη γύρω από το γεγονός. Αναμενόμενα θα περίμενες ότι μια τέτοια τακτική θα είχε αντίκρυσμα και στις πωλήσεις των εισιτηρίων. Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η προπώληση δεν σκίζει καθώς υπάρχουν ακόμα πολλές κενές θέσεις στην T-Mobile Arena του Λας Βέγκας.

Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό, δίνεται η δυνατότητα κάθε ενδιαφερόμενος θεατής να αγοράζει έως και 6 εισιτήρια, πρακτική που σε τέτοια μαζικά αθλητικά γεγονότα, και όχι μόνο, αποφεύγεται προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα μαύρης αγοράς.

Επίσης, ένας άλλος δείκτης του χαμηλού ενδιαφέροντος είναι και η υψηλή διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας στις ημερομηνίες κοντά στον αγώνα.

conor mcgregor floyd mayweather main

Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει σοβαρός λόγος για τη μειωμένη κίνηση. Οι τιμές των εισιτηρίων. Το φθηνότερο κοστολογείται 3.500 δολάρια, ενώ όσοι θέλουν να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από το ρινγκ και να ακούν τις γροθιές των δύο να σκίζουν τον αέρα και να λούζονται από τον ιερό ιδρώτα και αιμοπτύσεις των δύο μονομάχων, τότε θα πρέπει να καταβάλει περίπου 10.000 δολάρια.

Παρόλα αυτά, με δηλώσεις τους, οι ίδιοι οι διοργανωτές δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα προπώληση. Όχι ότι τους έπαιρνε να κάνουν και άλλιώς. Όσο για τους ΜακΓκρέγκορ και Μεϊγουέδερ, είτε αγωνιστούν μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες είτε σε έναν, έχουν ήδη πάρει τις αμοιβές τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved