ΣΕΞ: 8 απλοί τρόποι για να κρατάς περισσότερο στο κρεβάτι

Έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι τα μυστικά για να μην βολεύεσαι με ένα τίμιο 5λεπτο.

Λοιπόν σου έχω νέα. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Κουινσλάντ, ο καθαρός χρόνος του σεξ, ο χρόνος που απομένει δηλαδή να αφαιρέσεις χάδια, προκαταρκτικά και αγκαλίτσες μετά, είναι πάνω κάτω 5,4 λεπτά –όσο κρατάει το depsacito περίπου. 

Είναι λίγο; Εξαρτάται. Τι θες; Τι σου αρέσει να κάνεις και πού βρίσκεσαι. Για παράδειγμα, αν μιλάμε για σεξ σε δημόσιο χώρο, τότε το πεντάλεπτο είναι μια χαρά. Αν, όμως από την άλλη, μιλάμε για σεξ που έχει σκηνογτραφία με κεριά, σατέν σεντόνια, ένα κάποιο role playing και μερικά πρόχειρα sex toys να βρίσκονται, τότε το τίμιο πεντάλεπτο, μάλλον δεν αρκεί.

Ενώ λοιπόν δεν υπάρχει κανόνας για το πόσο πρέπει να κρατάς, υπάρχουν τεχνικές για να κρατάς περισσότερο.

1. Επικοινωνία

Να μιλάτε παιδιά και όταν λέμε να μιλάτε δεν εννοούμε μόνο το «Σου αρέσει;» (λες και υπάρχει περίπτωση η άλλη να απαντήσει «όχι»). Να μιλάτε και να λέτε αν πλησιάζετε στον οργασμό ή όχι. Να είμαστε όλοι on the same page που λέμε και στο χωριό μου και όχι εσύ να είσαι έτοιμος να εκραγείς και εκείνη να μην έχει πάρει καν μπρος. Ή μπορεί να σου κάνει τόσο καλό στοματικό που εσύ σχεδόν δεν αντέχεις. Καλό είναι να το ξέρει και να σταματήσει αφού έχετε ολοκληρο ματς μπροστά σας να παίξετε.

ezgif 2862601572gif


2. Κάνε διαλείμματα

Αν θες να κρατήσεις περισσότερο καλό είναι να μεταβάλλεις τον τρόπο που την ερεθίζεις και ερεθίζεσαι. Ας πούμε, αν μένεις μόνο στο διείσδυση η αντίστροφη μέτρηση θα τελειώσει σχετικά σύντομα. Αντίθετα, αν προσθέσεις στην εξίσωση λίγο στοματικό σεξ ή τη χρήση παιχνιδιών, τότε τα ερεθίσματα πολλαπλασιάζονται και αυτό μόνο καλό θα κάνει στους χρόνους σου.


3. Μην κάνεις σεξ στα ίδια μέρη

Ναι ωραίο το κρεβάτι, αλλά χρειάζεται και ποικιλία. Ευτυχώς, ένα οποιοδήποτε διαμέρισμα προσφέρει αρκετούς χώρους για σεξ. Δοκίμασε το τραπέζι της κουζίνας, το πλυντήριο ρούχων, τον καναπέ του σαλονιού ή ακόμα και στα όρθια στον τοίχο. Δεν σου αρέσει το σπίτι, πιάσε τις εξοχές, τα σκοτεινά στενά ή ακόμα και τα ξενοδοχεία.

4. Προσπάθησε να μην κάνεις την αγαπημένη σου στάση

Ξέρω ακούγεται οξύμωρο, αλλά αν σου αρέσει πολύ μια στάση το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσεις πιο γρήγορα σε αυτή, πράγμα που ακούγεται λογικό. Επομένως, προτίμησε τη αγαπημένη σου στάση, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

tumblr inline nb35cq5uer1sf7o86gif


5. Ρίξε ρυθμούς

Η διάρκεια που κρατάς καθορίζεται από παράγοντες όπως η διάρκεια των προκαταρκτικών και ο ρυθμός της διείσδυσης. Για αυτό σου λέω, χαλάρωσε και προσπάθησε να απολαύσεις το σεξ όσο το δυνατόν περισσότερο. Δες το σαν έναν μαραθώνιο (να κρατάς δυνάμεις για να αντέξεις μέχρι το τέλος) και όχι σαν σπριντ με αντίπαλο τον Μπολτ να κυνηγάει χρυσό μετάλλιο και παγκόσμιο ρεκόρ.

6. Να είσαι ένας τίμιος χειρώνακτας

Παλιά συμβουλή, αλλά διαθέτει διαχρονική ισχύ. Πριν το μεγάλο παιχνίδι, καλό είναι να έχεις κάνει την «προπόνησή» σου. Πώς να στο πω: σκέψου είσαι ο Κάρι και κατεβαίνεις για 7ο τελικό. Ε, στην προπόνηση δεν θα ρίξεις 1.000 τρίποντα για να είσαι ζεστός; Αυτό ακριβώς εννοώ.


7. Προσπάθησε να κρατιέσαι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις, να πας πιο αργά, να δοκιμάζεις στάσεις που ξέρεις ότι δεν σε φτάνουν εύκολα σε οργασμό (τα είπαμε και παραπάνω αυτά). Το πιο ζόρικο όμως είναι να καταφέρνεις να βάζεις «φρένο» λίγο πριν τη μεγάλη σου στιγμή. Για να το κατακτήσεις όμως χρειάζεται προπόνηση. Επομένως, τις φορές που παίζεις μόνο σου «μπαλίτσα» προσπάθησε να κρατηθείς 3-4 φορές πριν φτάσεις στο φινάλε. Αφού κάνεις εξάσκηση αρκετές φορές και νιώσεις σίγουρος με τον εαυτό σου, τότε μπορείς να τα εφαρμόσεις και στα επίσημα παιχνίδια.

jl979gif


8. Σκέψου κάτι που σε ξενερώνει

Μπορεί να είναι οι μπάμιες, το τόφου ή το φακόρυζο. Μπορεί να είναι το εκκαθαριστικό της εφορίας ή το μαγιό τάνγκα που έχει επανέλθει στη μόδα. Μπορεί να είναι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας (αν και εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να σκεφτείς συνειρμικά την κόρη της και να έχουμε άλλα). Τεσπα, σκέψου κάτι που σε ξενερώνει, αλλά μην το παρακάνεις διότι αυτό που θες είναι απλώς να επιβραδύνεις, όχι να σβήσουν οι μηχανές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved