Υπάρχει τρόπος να την πείσεις να δείτε μαζί πορνό;

3 προσεγγίσεις υπάρχουν για αυτό, πρόσεξε ποια θα διαλέξεις.

Ας μην κρυβόμαστε μεταξύ μας: όποιος άνδρας έχει πρόσβαση στο ίντερνετ έχει μπει στον πειρασμό να δει πορνό. Αν δεν το έχει κάνει συνήθεια, αν δεν έχει γίνει φανατικός με αυτό, αφού τώρα η θάλασσα έχει γίνει γιαούρτι στο συγκεκριμένο ζήτημα· όποιος θέλει, μπορεί με ένα κλικ να δει χιλιάδες διαφορετικά βιντεάκια για κάθε γούστο μέσα σε λίγα streaming δευτερόλεπτα –δεν χρειάζεται να αναζητάει όπως παλιά, σαν άλλος Ινδιάνα Τζόουνς, τα πορνό στα περίπτερα και στις αργές ιντερνετικές συνδέσεις.

Ωραία μέχρι εδώ. Πώς όμως θα τις μιλήσεις για αυτό; Κι εν τέλει πως θα την πείσεις; Το να δείτε μαζί ερωτικές ταινίες –και δε μιλάμε για τον Τιτανικό- χωρίς να σου σούρει ένα κάρο ενοχλητικούς χαρακτηρισμούς είναι ένα άπιαστο όνειρο ή μήπως υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις;

Αν μας ρωτάς, ναι υπάρχουν 3 διαφορετικοί δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις κι ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του ρίσκα.

1. Ξεκινάς την κουβέντα μπροστά σε μεγάλη παρέα

Τα πάντα είναι πιο ασφαλή όταν βρίσκεσαι με πολύ κόσμο, υπάρχει κάπου στο DNA μας η αίσθηση σιγουριάς που μας προσφέρει η αγέλη. Έτσι λοιπόν, όταν θα είστε με μεγάλη παρέα μπορείς να ανοίξεις την κουβέντα για το πορνό. Σίγουρα θα βρεις κάποιους συνοδοιπόρους να το συζητήσετε –αν είναι γυναίκες δε ακόμα καλύτερα. Αν τώρα εκείνη δε βγάλει κιχ, μην ανησυχείς ήδη θα το έχει απενοχοποιήσει –θέλει δε θέλει- σε κάποιο βαθμό. Αφού όλοι το κάνουν που είναι το κακό;

Επίπεδα ρίσκου: 2/5

rs 1024x759 130823150710 1024.2jgl.ls.82313 copy

2. Της το προτείνεις σα να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο

Σε περίπτωση που κοκκινίσεις και με ύφος Κώστα Τσάκωνα που προσπαθεί να βγει τηλεφωνικό ραντεβού, ξεστομίσεις την ατάκα γεμάτη ντροπή «Πορνό βλέπεις;» ένα είναι σίγουρο: το έχασες το παιχνίδι εξαρχής. Καλύτερα όταν είσαι σε ερωτική διάθεση, ακόμα καλύτερα αφού έχει ολοκληρωθεί η πράξη κι ετοιμάζεστε για δεύτερο γύρο, γεμάτος άνεση και αυτοπεποίθηση χολυγουντιανού σταρ να της το πετάξεις απ’ έξω απ’ έξω. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να πειστεί να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό –όπως το πορνό.

Επίπεδα ρίσκου: 3/5

3. Το αφήνεις να παίζει «τυχαία» στον υπολογιστή σου

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και πιο ντόμπρα: αφήνεις, όλως τυχαίως, να παίζει στο λάπτοπ σου πορνογραφικό περιεχόμενο. Ιδανικά διάλεξε ατμοσφαιρικό και clean cut που μπορεί να αρέσει πιο εύκολα και σε μια κοπέλα. Μην επιλέξεις hardcore από τις Φιλιπίννες με σκηνικά που κάνουν ακόμα κι εσένα να ντρέπεσαι! Θα το δει και μπορεί να μπει στον πειρασμό, αρκεί να μην αντιδράσεις λες και σε έπιασε η μάνα σου στην τουαλέτα. Βέβαια, με τον συγκεκριμένο τρόπο, κινδυνεύεις να ακούσεις χαρακτηρισμούς του τύπου «τι ελεεινός τσοντάκιας που είσαι!». Αν όμως τα καταφέρεις ίσως να αξίζει το ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο τελικά. Εμείς είναι η αλήθεια δε θα διαλέγαμε μάλλον ποτέ τον δρόμο αυτό.

Επίπεδα ρίσκου: 4/5

porn don jon



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved