Πώς ο McGregor έχει ήδη νικήσει τον Mayweather

Δεν ξέρουμε για τον αγώνα, αλλά στο στυλ τον έχει από τον πρώτο γύρο.

Κάποιοι επιμένουν να χρίζουν φαβορί τον Floyd Mayweather στην τιτανομαχία της 26ης Αυγούστου με τον Conor McGregor. Κάποιοι άλλοι, τον έχουν βγάλει ήδη νικητή. Ok, ας πούμε ότι συμφωνούμε. Με αυτούς, όμως, που τον έβγαλαν νικητή στην λογομαχία της πρόσφατης «συνέντευξης Τύπου», ο Θεός να την κάνει, που παρέθεσαν πρόσφατα.

Mayweather featured

Εδώ, να βάλουμε μία παρένθεση, και να πούμε ότι «μακάρι Θεέ μου όλες οι συνεντεύξεις Τύπου σε όλα τα αθλήματα όλου του κόσμου, να ήταν ακριβώς έτσι»! Να έβλεπες δηλαδή τον Μέσι με τον Κριστιάνο, τον Κάρι με τον Λεμπρόν, τον Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς μούρη με μούρη, να επιδίδονται σε ανελέητο trash-talking. Θα είχε γούστο, παραδεχτείτε το! Κλείνει η παρένθεση και λέμε το εξής: Τη μάχη του trash-talking δεν την κέρδισε ο Mayweather. Για την ακρίβεια, τέτοιος αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ. Ουσιαστικά, τελείωσε όταν ο McGregor έσκασε… μύτη με αυτό το απίστευτα εμπνευσμένο, αλλά και εκνευριστικά προκλητικό σακάκι στο οποίο ήταν ραμμένο ένα μήνυμα με αποδέκτη τον Floyd που έλεγε «Fuck you».

Capture 2

Το συγκεκριμένο μήνυμα μάλιστα ήταν «σταμπαρισμένο» τόσες φορές πάνω στο σακάκι του που από τη μία σε έκανε να νομίζεις ότι ήταν απλά ένα πιτσιλωτό σχέδιο από αυτά των κλαρινογαμπρών. Εδώ που τα λέμε, ο Conor είναι λίγο κλαρινογαμπρούλης.

Τη μάχη των εντυπώσεων, λοιπόν, την πήρε ο McGregor και μάλιστα από τον πρώτο… γύρο! Αν πάντως πρέπει να δώσουμε και ένα βραβείο στον Mayweather, αυτό δεν είναι άλλο από το βραβείο της «ψυχραιμίας». Αν έβλεπα τον McGregor να φοράει τέτοιο σακάκι για πάρτη μου, θα τον χτύπαγα τόσο δυνατά που θα του έσπαγα τα μούτρα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved