Πόσο σεξ πρέπει να κάνεις για να χάσεις κιλά

Είναι προτιμότερο από τις δίαιτες και τα γυμναστήρια.

Μεταξύ μας, είναι πολύ δύσκολο να κάψεις λίπος κάνοντας μόνο σεξ, διότι, όπως και να το κάνουμε με το σεξ δεν καις πολλές θερμίδες, ενώ αν φτάσεις σε σημείο να καις, τότε είτε είσαι διακεκριμένος πρωταγωνιστής στα πλατό ερωτικών ταινιών είτε είσαι 20 που σε αυτές τις ηλικίες δεν μασάς και δεν νιώθεις τίποτα.

Τέλος πάντων, αν θες να το παλέψεις υπάρχει τρόπος. Για αρχή να σου πούμε ότι σύμφωνα με έρευνες οι άνδρες καίνε 4,2 θερμίδες το λεπτό ενώ οι γυναίκες 3,1 θερμίδες (κορίτσια, να ποιος κάνει τη δουλειά). Όχι και πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι με μισή ώρα τρέξιμο καις περίπου 9,2 θερμίδες το λεπτό.

Ωστόσο σε ορισμένες στιγμές της σεξουαλικής πράξης, οι άνδρες έκαιγαν περισσότερες θερμίδες. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα. Σε συγκεκριμένες στιγμές, ξέρεις όταν τα πράγματα γίνονται άγρια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι στιγμές κρατάνε λίγο, αλλά καταφέρεις να μεγαλώσεις τη διάρκειά τους, τότε, ναι, θα αδυνατίσεις.

Επίσης, ο μέσος όρος που διαρκεί μια σεξουαλική πράξη είναι τα 24 λεπτά, σύμφωνα με έρευνα (μάλλον υπολογίζουν το διάλογο πριν και τις αγκαλίτσες μετά), επομένως δεν εξ ορισμού δεν μπορείς να κάψεις τις ίδιες θερμίδες με το 30λεπτο τρέξιμο.

Άρα; Άρα το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς περισσότερο και το δεύτερο να τα δίνεις όλα και να μην τεμπελιάζεις. Αν τα καταφέρεις, τότε, ναι, κάνοντας σεξ θα κάψεις ίσες και περισσότερες θερμίδες συγκριτικά με το τρέξιμο, που είναι ασύγκριτα πιο βαρετό από το σεξ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved