Αυτός είναι ο λόγος που έγραφε 48 το τζόκεϊ του Μεϊγουέδερ

Ενώ το ρεκόρ νικών του είναι 49-0.

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου στο Staples Center για το αγώνα Maywheather-McGregor ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε για έναν τέτοιο αγώνα. Προσβολές, προκλήσεις, ένα σακάκι ραμμένο με μπινελίκια (αυτό του MacGregor) και όλο αυτό το λεκτικό σπάριγκ που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τέτοιων εκδηλώσεων.

Και αν το σακάκι του McGregor ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο, ο Floyd Maywheather είχε να πει το κάτι τις του με τις ενδυματολογικές του επιλογές. Φορούσε ένα μαύρο τζόκεϊ με τον αριθμό 48 στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας. Η επιλογή ξένισε καθώς το ρεκόρ του Maywheather είναι ήδη 49-0. Ενώ αν ήθελε να προβοκάρει τον αντίπαλό του, θα μπορούσε να έχει τον αριθμό 50, εκλαμβάνοντας δηλαδή ως δεδομένη την επικράτησή του στο επερχόμενο αγώνα.

Όπως ήταν φυσικό, ο Notorious ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους για την επιλογή του αριθμού και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: Το 48 ήταν ο σπουδαιότερος αγώνας στην ιστορία του μποξ. Ήταν ένας εμβληματικός αγώνας, αυτός που ξεχωρίζω από όλη την καριέρα μου».

Ο αγώνας στον οποίο αναφέρθηκε ο Maywheater ήταν εκείνος με αντίπαλο τον Manny Pacquiao πριν 2 χρόνια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved