Βλέποντας τον τραυματισμό της Μπέθανι πόνεσα πιο πολύ κι απ' την ίδια

Κι εμείς σαν κοριτσάκια θα κλαίγαμε στη θέση της

Πόσες και πόσες φορές με έχουν φωνάξει φίλοι μου για να μου δείξουν κάποιον σοκαριστικό τραυματισμό παίκτη. Συνήθως σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Η απάντησή μου μετά από το βίντεο που θα μου δείξουν είναι πάντα ίδια: «Αγόρι μου ανώμαλος είσαι; Γιατί το βλέπεις αυτό;»! Βέβαια, συνήθως αποφεύγω να τα βλέπω αυτά τα βίντεο. Και μόνο που τα βλέπω πονάω για ώρες. Μου μένουν στο μυαλό, σοκάρομαι, ούτε να φάω δεν έχω όρεξη.

Κάπως έτσι ένιωσα και στο σοκαριστικό βίντεο από τον τραυματισμό της Μπέθανι Μάτεκ Σαντς στον αγώνα με τη Σονάρα Κιρστέα, στο Wimbledon. Η καημένη σωριάστηκε στο έδαφος και άρχισε να φωνάζει «βοήθεια! βοηθήστε με!» και όλο το κοινό παγωμένο να την κοιτάζει.

 

Και μόνο που την έβλεπα, όχι απλά τη συμπονούσα, αλλά πονούσα κυριολεκτικά. Κι εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση της χειρότερα από αυτήν θα έκανα. Σαν μικρό κοριτσάκι θα ούρλιαζα. Δεν θα 'θελα, όμως, να είμαι στη θέση της. Ούτε στη θέση της αντιπάλου της η οποία όταν πλησίασε και αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του τραυματισμού δεν ήξερε τι να κάνει. Αν ήμουν στη δική της θέση πάντως, πιθανότατα θα είχα λιποθυμήσει. Κρίμα για την Μπέθανι. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Το συντομότερο, έστω...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved