Μπαίνει κι η Φεράρι στην αγορά με τα τζιπ

Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε αλλά αργή ή γρήγορα θα γινόταν κι αυτό.

Τελικά η Φεράρι δεν άντεξε και θα σπάσει ένα ταμπού που παλιότερα φαινόταν απίστευτο. Όταν είχαμε πρωτοδεί την Πόρσε Kayenne δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε τα  μάτια μας. Μία αυτοκινητοβιομηχανία super cars να καταπιάνεται με SUV; Κι όμως όλα είναι δυνατά.

Έτσι αυτές τις μέρες έγινε γνωστό πως εκεί στο Maranello έχουν βαλθεί να κατασκευάσουν το πρώτο SUV της μάρκας με την κωδική ονομασία F16X που λογικά θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2021. Φυσικά ακόμη δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό παρά μονάχα τα προσχέδια.

Όμως ακόμη και από αυτήν τη μία εικόνα που κυκλοφόρησε μπορείς να καταλάβεις πως κάποια πράγματα είναι σταθερές αξίες. Όπως ας πούμε το design της Φεράρι που ακόμα κι αν φτιάξει αποχυμωτές θα το κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Έρχεται, λοιπόν, κι η Φεράρι να προσθέσει το λιθαράκι της στις εταιρείες supercars που καταπίανονται με SUV· μετά την Πόρσε, την Aston Martin DBX και την αναμενόμενη Urus της Λαμποργκίνι. Τώρα μας αρέσουν δε μπορούμε να πούμε, όμως πάντα θα προτιμάμε αυτά τα αμάξια όπως τα αγαπήσαμε: χαμηλά, αγριεμένα και με super επιδόσεις στον δρόμο –κι όχι έξω από αυτόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved