SURVIVOR: Είδαμε το βίντεο που αποθεώνουν τον Μισθοφόρο και πόνεσαν τα μάτια μας!

Γιατί;

Δεν ήταν και ο πλέον αγαπητός του κοινού. Τουλάχιστον αυτό φαινόταν με μια πρώτη ματιά αν έκανες ένα γρήγορο πέρασμα από τα σόσιαλ μίντια όσο καιρό εμφανιζόταν στις οθόνες μας. Ακόμη και το χάσταγκ στο οποίο αναφερόταν το όνομά του, είχε αρνητικό πρόσημο (βλ. #μισθοφλώρος). Νυφίτσα τον ανέβαζαν, φίδι τον κατέβαζαν και είμαι σίγουρος πως θα μπορούσαν να του κολλήσουν παρατσούκλι με οποιοδήποτε άλλο είδος του ζωικού βασιλείου που δεν έχει και το καλύτερο όνομα στην πιάτσα της ζούγκλας.

Παρ' όλα αυτά, ο μπαγάσας κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα, ένα κατόρθωμα που δεν το λες και λίγο, άμα αναλογιστείς πως παίκτες πολύ πιο μάχιμοι και ανταγωνιστικοί από αυτόν όπως η Λάουρα Νάργες και ο Πάνος Αργιαννίδης δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο. Από αυτό και μόνο έχει το (σχετικό) ρισπέκτ μας.

ΑΛΛΑ. 

Πέραν τούτου, ουδέν! Ο τύπος δεν μας έπεισε με την προσωπικότητα του όλους αυτούς τους μήνες πως μπορεί να σου κάνει το κλικ. Πέρα από τους τσαμπουκάδες που έβγαζε όταν έχανε ή εκείνη η άχαρη γκριμάτσα που έκανε όταν γελούσε, δύσκολα θα τον θυμόμαστε μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ψιλοάνοστος, με λίγα λόγια. 

Την αίσθηση αυτή είχαμε την εντύπωση πως μοιράζονταν και η πλειοψηφία του κόσμου εκεί έξω, ωστόσο μόλις πέσαμε πάνω σε ένα βιντεάκι που τον δείχνει αμέσως μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι να πηγαίνει συνοδεία προς την Αγία Παρασκευή και το Χολαργό, όπου έχει κάποια μαγαζιά στην ιδιοκτησία του.

 


Το βλέπεις και λες «εντάξει, οι φίλοι και οι κολλητοί του είναι, χάρηκαν που επέστρεψε και ρίχνουν τα τείχη της γειτονιάς του στην υποδοχή». Αλλά στο καπάκι βλέπεις αυτό και ακυρώνεσαι:

Μιλιούνια κόσμου να στέκονται σε μια σειρά περιμένοντας να χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του σε ένα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ βίντεο! Και λες, από πού προκύπτει τόση αγάπη, τόση ταύτιση, τόση συμπάθεια; Από πού δύει ο ήλιος; Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μωρέ... Να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τα εκεί για να δούμε πότε θα σβήσει μόνιμα φέρνοντας το τέλος της εποχής των μνημονίων.

Φαν κλαμπ του Μισθοφόρου μωρέ; Εκεί μας κατάντησαν;

Και θέλουμε να λεγόμαστε και έξυπνος λαός...

Χάθηκε να υποστήριζαν τον Ντάνο ή τον Σπαλιάρα, ναούμε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved