Ο Russell Westbrook θέλει να μας πει πως τα «φαρδιά» ήρθαν ξανά στη μόδα

Και δεν τα καταφέρνει πολύ καλά…

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως όταν λέμε φαρδιά παντελόνια, δεν εννοούμε τα hip hop παντελόνια που φορέσαμε στην εφηβεία μας, και κάποιοι φοράμε ακόμη, εκείνα που ήταν τρία με τέσσερα νούμερα μεγαλύτερα και είχαν το συνήθειο να αφήνουν εκτεθειμένα σε κοινή θέα τα μποξεράκια μας.

Εννοούμε το παντελόνι που φόρεσε ο MVP του NBA, ο διαστημικός Russell Westbrook σε μια πρόσφατη βόλτα του.

russell westbrook paris fashion week 2017 dior homme edit

Όπως βλέπεις δεν πρόκειται για κάποιο buggy τζιν από τα 90s αλλά παντελόνι με φαρδιά τελειώματα που φέρνει στο μυαλό άλλες δεκαετίες. Μη μένεις στο πουά, ξέχνα του, προσπάθησε να το φανταστείς μονόχρωμο και αναρωτήσου: θα το φόραγα;

Εμείς δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως ήρθαν ξανά στη μόδα. Γιατί, ναι ΟΚ, ο Westbrook τα τελευταία χρόνια έχει φορέσει ότι παλαβομάρα έχει έρθει στο κεφάλι του, και πολύ συχνά έχει δεχθεί τρελό ιντερνετικό δούλεμα, όμως η μαύρη αλήθεια είναι ότι οι ενδυματολογικές ακροβασίες του, πολλές φορές στο τέλος πετυχαίνουν διάνα στο πόσο in και μοδάτες είναι.

Russell Westbrook Dior Homme Paris show 4

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως αυτή τη φορά είναι ΛΑΘΟΣ. Πως πέφτει έξω, πως αυτά τα τρομακτικά άσχημα παντελόνια δε θα επανέλθουν, με συνεπές αποτέλεσμα να γεμίσει ο τόπος από πιτσιρικάδες που προσπαθούν να μιμηθούν το NBA είδωλό τους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved