SURVIVOR: Πώς σχολιάστηκε η «φορτωτική» του Ντάνου;

Πραγματικό παραλήρημα υπέρ του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αν εξαιρέσεις τα πρώτα επεισόδια που οι Μαχητές έστειλαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο σούμπιτο στην ομάδα των Διασήμων, τότε που ο κόσμος τον κοίταζε κι έλεγε «δεν μπορεί, όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχει ο τύπος για να τον έχουν στην μπούκα όλοι», την υπόλοιπη σαρβαϊβορικό περίοδο ο Ντάνος κατάφερε μέρα με τη μέρα να κατακτήσει την εκτίμηση της πλειοψηφίας. 

Γεγονός που έχει γίνει ακόμη πιο έντονο το τελευταίο διάστημα, καθώς το ντούκι από τη Σκιάθο όχι μόνο κατάφερε να τεθεί πριν από μερικές ημέρες αντιμέτωπος με την ανδρική τετράδα των Μαχητών και να την κάνει καλά, αλλά και να κατακτήσει χθες το βράδυ την πρωτιά στο πρώτο αγώνισμα του Survivor με ατομικό χαρακτήρα. Το έπαθλό του, περιλάμβανε μίνι-φορτωτική Σάρας και Ευρυδίκης για να πάνε να χαζέψουν τα δελφινάκια και να τσιμπολογήσουν το κατιτίς τους.

Ωστόσο, πέρα από το ιδιότυπο αυτό ραντεβού του Αγγελόπουλου με τις δύο κυρίες που έχουν απομείνει, οι χρήστες του Twitter επικέντρωσαν την προσοχή τους και σε αυτήν την ίδια την επίδειξη αγωνιστικής ανωτερότητας του Ντάνου. 

Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε... 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved