SURVIVOR: Πέντε στιγμές του Κοκκινάκη γεμάτες παράνοια!

Στιγμές, δηλαδή, που μας έπεισε ότι είναι ζωντανός.

Πάπαλα ο Κοκκινάκης από το Survivor και η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως θα λείψει σε πολύ κόσμο. Ο πιο ανέκφραστος και πιο ανάλατος παίκτης που είδαμε ποτέ σε ελληνικό ριάλιτι, πέρασε και δεν ακούμπησε, ενώ το μοναδικό του στίγμα στο νησί ήταν εκείνο που μια φορά είχε γράψει με ένα ξυλάκι το όνομά του στην παραλία των Διασήμων. 

Παρ' όλα αυτά, υπήρξαν μερικές αναλαμπές στην πορεία του μέσα στο παιχνίδι, μερικές στιγμές που ακούσαμε τη φωνή και σκουντώντας τον διπλανό μας, είπαμε: «ρε μαλάκα ποιος είναι αυτός; Καινούργιος παίχτης;». Κι όμως, ο Κώστας Κοκκινάκης υπήρξε! Ήταν εκεί, στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και συμμετείχε κανονικά στο Survivor! To αντιληφθήκαμε όταν...

 

Έριχνε μπινελίκια στο Σπαλιάρα

Μπορεί να μην έλεγε ούτε καλημέρα όταν ξυπνούσε, αλλά όταν αποφάσισε να το γυρίσει στα «καντηλάκια», τότε αυτά έφευγαν από το στόμα του κατά ριπάς. Συγκινητική στιγμή, που θέλαμε να αγκαλιάσουμε τον Σπαλιάρα, η οποία ίσως και να σήμανε την αρχή του τέλους για το διεθνή πολίστα.

 

Σκότωσε τα αυτάκια μας

Και το έκανε με τον πιο μπαμπέσικο τρόπο, τραγουδώντας σε καραόκε το «Έλα μωράκι μου» του Κυριαζή. Ένα αθώο τραγούδι που μέχρι εκείνο το βράδυ το είχαμε σε υπόληψη. Δεν ξέρουμε αν ο Κυριαζής κινήθηκε νομικά εναντίον του, αλλά το σίγουρο είναι πως τέτοιο καλλιτεχνικό βιασμό δύσκολα θα ματαδούμε.

 

Τσαμπουκαλεύτηκε με την Παπαδοπούλου

 

Τι σου έφταιξε μωρέ η Μπουλντόζα; Νταξ, μπορεί να ήταν λίγο παρανοϊκή και να σε κατηγόρησε για ηθελημένο δηλητηριασμό, αλλά αθρώποι είμαστε, καμιά φορά σαλεύει το μυαλό μας. Η Παπαδοπούλου είχε πάρει ήδη τα πάνω της, καθώς η ρήξη με τον Χανταμπάκη την είχε αναγάγει σε ηρωίδα στα μάτια του κοινού. Οπότε, φίλε Κώστα, μάντεψε ποιος ζημιώθηκε όταν άνοιξε το στόμα του και ξαμολούσε «απαράδεκτη!» και «απαράδεκτη!». 

 

Αρπάχτηκε με τους Διάσημους χωρίς λόγο

 

Βασικά, αν του δείξεις το βίντεο και τον ρωτήσεις «γιατί νευρίασες σε αυτό το σκηνικό ρε μπάρμπα;», θα γυρίσει και θα σε κοιτάξει με εκείνο το κοκκινακέικο βλέμμα, το γεμάτο απορία και θα σου πει ένα ξερό «έλα μου ντε». Άκυρο ξέσπασμα που δείχνει ότι κρατούσε πραγματάκια μέσα του. Ίσως το επόμενο βίντεο να δίνει την απάντηση...

 

Έκανε μουτράκια στα κορίτσ(ι)α

Η αλήθεια είναι πως το κορτάρισμα του Τσανγκ στη Λάουρα είχε αγχώσει ακόμη κι εμάς τους ίδιους που τα βλέπαμε από την τηλεόραση, πόσο μάλλον τον Κοκκινάκη που περνούσε ώρες ατελείωτες με το Λαουράκι μας στην παραλία. Σε κάθε περίπτωση, δεν περιμέναμε να της κάνει σκηνή και το γεγονός ότι απέδειξε ότι μονάχα κοιμώμενος δεν είναι ο πρίγκιπας, ήταν ικανό να τον συμπεριλάβει μέσα στα highlights της σαρβαϊβορικής του παρουσίας.

Έστω κι αυτά τα λίγα, τα μετρημένα στα δάχτυλα τους ενός χεριού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved