Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές του κάθε άντρα του ζωδιακού

Οφείλεις να τις ξέρεις πριν προχωρήσεις σε σχέση μαζί του!

Η ζωή μας διδάσκει ότι τίποτα δεν είναι 100% καλό. Θα έχει και τις… στραβές του πλευρές. Όλοι αξίζουν να βιώσουν την αληθινή αγάπη κι εσύ μπορεί να την έχεις βρει. Ωστόσο, πρέπει να διαβάσεις ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες στιγμές ενός άντρα του ζωδιακού, ώστε να είσαι προετοιμασμένη πριν προχωρήσεις σε σχέση μαζί του: 

ΚΡΙΟΣ

Σ' αγαπώ

Οι Κριοί μπορούν να φέρουν σε μια σχέση πολύ ενθουσιασμό και χαρά. Δεν είναι ποτέ βαρετοί και εμπνέουν τους συντρόφους τους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι υπερβολικά αξιόπιστα και υποστηρικτικά άτομα.

Δύσκολο να σ' αγαπώ 

Είναι δύσκολο να κάνεις έναν Κριό να καθίσει ακίνητος έστω και για λίγο και η παρουσία του στο χώρο μπορεί να αποδειχθεί εξαντλητική. Οι Κριοί έχουν βίαια ξεσπάσματα αν τα πράγματα δεν γίνουν με το δικό τους τρόπο και επειδή το να κερδίζουν είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, γίνονται πολύ κακοί όταν χάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σ' αγαπώ

Όταν αγαπάς έναν Ταύρο, θα σου ανταποδώσει την αγάπη σου εις διπλούν. Είναι πολύ υπομονετικοί, καλόκαρδοι και αποφασιστικοί. Θα κάνουν το σπίτι σου ένα ζεστό, αισθησιακό ναό, οπότε το να μείνεις στο σπίτι μαζί τους είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Οι Ταύροι μερικές φορές γίνονται εντελώς εγωπαθείς και άπληστοι και μπορεί να το παρακάνουν με την ξεκούραση και την χαλάρωση. Κανένας δεν είναι τόσο πεισματάρης όσο οι Ταύροι και τις περισσότερες φορές είναι ανυποχώρητοι. Όταν τους ερωτευτείς, να είσαι προετοιμασμένος/η να κάνεις ένα σωρό παραχωρήσεις για να τους ικανοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σ' αγαπώ

Όταν είσαι με έναν Δίδυμο, πάντα διασκεδάζεις και βρίσκεσαι σε διανοητική έκσταση. Είναι υπερβολικά έξυπνοι και υπέροχοι συνομιλητές. Μπορούν να μιλήσουν για οτιδήποτε με οποιονδήποτε και, κάθε φορά, οι συνομιλητές τους νιώθουν να διευρύνονται οι νοητικοί τους ορίζοντες.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Όταν αγαπάς έναν Δίδυμο, είναι σαν να αγαπάς δύο ανθρώπους. Μερικές φορές έχεις απέναντί σου ένα άτομο με λαμπρό μυαλό, ομιλητικό, με κοινωνική εξυπνάδα. Άλλες φορές πάλι, έναν μοναχικό ήρεμο τύπο που σε τρομάζει κάπως. Αν και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας τους είναι συναρπαστικός, αν το παρακάνουν με το δυαδισμό τους, μπορεί να γίνουν εκνευριστικοί ή και ενοχλητικοί. 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved