Επιστροφή στις νίκες ή νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ;
  • Με 0% γκανιότα από τοPamestoixima.grο αγώνας Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του
Η Λίβερπουλ απέκτησε «συγκάτοικο» στην κορυφή τηςPremier League, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την Πρωτοχρονιά οι «μπέμπηδες» κέρδισαν με 2-1 την Άστον Βίλα κι εκμεταλλεύτηκαν τις 2 σερί ισοπαλίες των «κόκκινων», εντός έδρας με την Γουέστ Μπρομ (1-1) και εκτός, με τη Νιούκαστλ (0-0), για να την πιάσουν στη βαθμολογία.
Απόψε (22:00) η Λίβερπουλ δίνει το πρώτο της παιχνίδι στο 2021 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Θα επιστρέψει στις νίκες ή θα έχει νέα απώλεια; Στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στοSt Marys Stadiumκέρδισε με 0-2,1-3 και 1-2.
Η Σαουθάμπτον προέρχεται επίσης από 2 ισοπαλίες και οι 2 χωρίς τέρματα, με τη Φούλαμ εκτός έδρας και την Γουέστ Χαμ στο γήπεδό της. Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει μόλις μία ήττα, από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-1. 
Ο αγώναςΣαουθάμπτον-Λίβερπουλ παίζεται με 0% γκανιότααπό τοPamestoixima.grστην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Στην αποψινή αναμέτρηση τηςPremier Leagueπροσφέρεται από τοPamestoixima.grκαι το«Money Back»για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Τριάδες και σκορ πολλαπλών επιλογών
Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές τουPamestoixima.grμεσκορ πολλαπλών επιλογών και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.
Δείτε τις σημερινές προσφορές:
  • Ζιλ Βιθέντε-Μπελενένσες:Goal,Βαλένθια-Κάντιθ:Over2,5 γκολ,Λαμία-Άρης:Ημίχρονο διπλό/Τελικό διπλό.   
  • Λαμία-Άρης:Σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 1-1, 0-2.
  • Λαμία-Άρης:Αποτέλεσμα 1ουημιχρόνου ισοπαλία,Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ:Goal,Βαλένθια-Κάντιθ:Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Βαλένθια.
  • Πορτιμονένσε-Φαρένσε:2-3 γκολ,Φορτούνα Ντίσελντορφ-Πάντερμπορν:Over3,5 γκολ,Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ:Over2,5 γκολ η Λίβερπουλ.
  • Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ:Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 2-2, 1-3.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved