Survivor: Σαρώνει το πανελλήνιο το κύμα οργής κατά Χανταμπάκη

Όλες οι αντιδράσεις μετά την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση.

Κάποια πράγματα στη ζωή τα προσδοκάς με λαχτάρα να συμβούν. Έτσι και χθες το βράδυ. Όσοι παρακολουθούσαν Survivor περίμεναν να κερδίσει ατομική ασυλία η Ειρήνη Παπαδοπούλου και να τη χάσει ο Στέλιος Χανταμπάκης ώστε να μπορεί να τεθεί στην κρίση των συμπαικτών του αρχικά και στου κοινό στη συνέχεια. Συνέβη.

Αυτή ήταν η αρχή για τα καλύτερα που ήρθαν. Την ώρα του συμβουλίου, μόλις η Παπαδοπούλου πρότεινε τον Χανταμπάκη, ζητοκραυγές ακούστηκαν απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας.

«Ακούστε το Έλληνες, Ελλάδα-Πορτογαλία 1-0» φώναζε στον τελικό του 2004 ο Γιώργος Χελάκης. «Ακούστε το Έλληνες, ο  Χανταμπάκης υποψήφιος προς αποχώρηση» κραύγασαν χθες τα ελληνικά social media. Και η αλήθεια είναι ότι λίγα πράγματα έχουν ενώσει τόσο πολύ τους Έλληνες όσο εκείνο το γκολ του Χαριστέα και η υποψηφιότητα του Χανταμπάκη.

Το όνομα του έγινε treding topic στο twitter –και δεν ήταν για καλό. Είναι από τις λίγες φορές που ένας παίκτης όχι μόνο γίνεται σφόδρα αντιπαθής, αλλά καταφέρνει να αντιστρέψει εις βάρος τη θετική διάθεση που υπήρχε προς το πρόσωπο του.

Στον μικρόκοσμο του Νησιού ο Χανταμπάκης με τη συντροφιά του αισθάνονται άτρωτοι και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο, ψηφίζοντας τον καλύτερο –κάτι που φυσικά γνωρίζουν- και ταυτόχρονα τον πιο δημοφιλή –κάτι που φυσικά δεν γνωρίζουν, αλλά η επικράτησή του επί της Σόφη Πασχάλη ήταν μια ισχυρή ένδειξη- παίκτη του παιχνιδιού, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Είναι απολαυστικό να κάθεσαι στον καναπέ και να τον βλέπεις να τον Χανταμπάκη να νομίζει ότι είναι ο απολύτος κυριάρχος ενώ όλα τα ελληνικά social media είναι οργισμένα μαζί του και χθες δεν έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved