SURVIVOR: Ο Χανταμπάκης δεν έχει κανένα μέλλον αν συνεχίσει έτσι...

Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη Παπαδοπούλου λατρεύεται από ολοένα και περισσότερο κόσμο.

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησε το Survivor, o Στέλιος Χανταμπάκης φαινόταν πως είχε μεγάλη απήχηση απο τον κόσμο με τις χανταμπακίτσες να κόβουν φλέβες για την πάρτη του. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το πρώην μοντέλο-παρουσιαστής αρχίζει και χάνει μέρος της υποστήριξης που είχε κερδίσει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν για δημιουργία μιας ομάδας μέσα στην ομάδα των Διασήμων, ενώ κατά καιρούς έχει έρθει σε κόντρα με παίκτες όπως ο Αγγελόπουλος, ο Σπαλιάρας και η Παπαδοπούλου οι οποίοι αν μη τι άλλο έχουν το δικό τους κοινό εκεί έξω. 

Η προχθεσινή του αντίδραση να πικάρει τους Μαχητές περιμένοντας ειρωνικά να τελειώσει ο Βασάλος το «πάζελ» (που λέει και μια ψυχή) για να σηκώσει τη σημαία του τερματισμού, φάνηκε πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. 

Λάθος. 

Το κερασάκι αυτό συμπληρώνεται και από το μπούλινγκ που φαίνεται να ασκεί προς την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ένα μπούλινγκ για το οποίο πήραμε γεύση στο τρέιλερ που ακολούθησε το τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, στο οποίο φαίνεται ο Χανταμπάκης να παίρνει το πάνω μέρος ενός γυναικείου μαγιό (πιθανότατα της Παπαδοπούλου) και να προσποιείται τον Τανιμανίδη στο Συμβούλιο του νησιού, ο οποίος διαβάζοντας το...μαγιό αναφέρει το όνομα της Ειρήνης ως υποψήφια για αποχώρηση.

Αν συνδυάσουμε τις σκηνές που δείχνουν την τελευταία να έχει ανεβάσει πίεση, καταλαβαίνουμε πως τα πνεύματα ανάμεσα στους δύο έχουν οξυνθεί κατά πολύ. 

Αποτέλεσμα;

Οι φανς του Survivor έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στον Χανταμπάκη και υποστηρίζουν όσο δεν πάει την Παπαδοπούλου. Ένα σύντομο πέρασμα από το διαδίκτυο αρκεί γαι να πάρεις χαμπάρι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved