Αυτά τα ζώδια είναι πιθανό να σε «κεράτωσαν» εν μέσω καραντίνας!

Είναι αρκετά πιθανό να σε έχουν απατήσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Ίσως να σε εκπλήσσει, αλλά μερικά ζώδια μπορούν να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις, παρόλο που τους είχε επιβληθεί η κοινωνική απόσταση ή τουλάχιστον, να υπέπεσαν στο παράπτωμα της μικρο-απιστίας. Σίγουρα η στιγμή για να σε απατήσει κάποιος μπορεί να φαίνεται περίεργη, καθώς με την πανδημία, οι πιο πολλοί βρίσκονταν στο σπίτι με τους συντρόφους τους. Όμως, οι περισσότεροι σήμερα έχουν κάποια εφαρμογή στο κινητό τους, προκειμένου να επιδίδονται σε μυστικές συζητήσεις με τρίτα άτομα, πράγμα που μπορεί και να τους βοήθησε να αποσπάσουν την προσοχή τους από οποιοδήποτε άγχος τους προκάλεσε ο εγκλεισμός.

Για μερικά ζώδια, το να εξαπατούν ή να φλερτάρουν μπορεί να είναι ένας τρόπος για να αποφύγουν τα προβλήματα που αναπόφευκτα προκύπτουν λόγω της διαρκούς επαφής μέσα στο σπίτι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ζώδια που απεχθάνονται τις αντιπαραθέσεις και βρίσκουν 100 φορές πιο εύκολο να ξεφύγουν ή ν' αρχίσουν μια επαφή με κάποιο νέο πρόσωπο, αντί να εμπλακούν σε μια πιθανώς δύσκολη συζήτηση με τον/την σύντροφό τους.

Άλλα ζώδια έχουν μια δυνατή επιθυμία για περιπέτεια, που συμβαίνει επειδή η καραντίνα τους πέφτει πολύ βαριά. Είναι οπαδοί του να βγαίνουν έξω και να συναντούν νέους ανθρώπους και χωρίς αυτήν την διέγερση μπορεί να βρεθούν να περιφέρονται σε διάφορα sites γνωριμιών, προκειμένου να βιώσουν μια παρόμοια συγκίνηση.

Και βέβαια, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν τη νοοτροπία ότι «το ξένο είναι πιο γλυκό» και ούτως ή άλλως θέλουν πάντα αυτό που δεν μπορούν να έχουν, ακόμα κι αν η απόσταση με τον/την σύντροφό τους λόγω καραντίνας δεν υπήρξε και τόσο προβληματική.

Η μελέτη έδειξε πάντως ότι τα 3 παρακάτω ζώδια έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να «την έκαναν τη λαδιά τους» κατά τη διάρκεια της καραντίνας:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved