7 τροφές που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

Για να μην είναι και το τελευταίο.

 

Έχεις ραντεβού απόψε; Πού θα την πας; Η λογική λέει ότι θα ξεκινήσεις με φαγητό. 

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αλλά και επιλεκτικός ως προς το εστιατόρια που θα την πας. Αρκεί, όμως, αυτό; Όχι φίλε μου, δεν αρκεί. Αν είσαι και καλοφαγάς ειδικά, τότε είναι που θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14. Στο τι θα φάτε!
Και για φαγητό να μην την πας, όμως, θα πρέπει να προσέξεις τι θα έχεις φάει πριν! Δεν νομίζω ότι θες δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια, ή μετά το… ραντεβού! Εκεί είναι που δεν θες! Θυμάσαι το Along Came Polly; Φάγανε τα ινδικά στο πρώτο ραντεβού, ο τύπος πήγε στο σπίτι της κι αντί για σεξ, την έβγαλε μόνος στην τουαλέτα, χαλώντας όλο το αποχετευτικό σύστημα!

output 6e5FAP

Γι’ αυτό σου λέω, πρόσεξε! Δεν θες να πάθεις το ίδιο! Θα πρέπει να σκεφτείς καλά τι θα φας πριν τη βρεις (όπου εκεί είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί η επίδραση να αρχίσει όταν συναντηθείτε), ή τι θα περιλαμβάνει το μενού αν φάτε παρέα. Το τι και το πότε τρως έχει μία άμεση αντίδραση στον τρόπο που αντιδρά το σώμα σου. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα είδη τροφής που δημιουργούν αισθήματα δυσφορίας, όπως στομαχόπονο, κούραση ή αέρια. Για να αποφύγεις, λοιπόν, τέτοιου είδους δυσάρεστες στιγμές ακολουθεί μια λίστα με τι πρέπει ή δεν πρέπει να τρως κατά την διάρκεια ενός ραντεβού:

1.Λαζάνια

Καλό είναι να αποφύγεις τα μακαρόνια, εκτός κι αν θες να ρίξεις έναν υπνάκο αμέσως μετά το γεύμα. Μια μεγάλη ποσότητα υδατανθράκων μπορεί να σου δημιουργήσει αισθήματα υπνηλίας.

2. Σκορδόψωμο

Το σκορδόψωμο δημιουργεί κακή στοματική μυρωδιά, ενώ για μερικού μπορεί να δημιουργήσει και μια περίεργη σωματική μυρωδιά.

2 mh foods never eat on date garlic bread

3. Λαχανάκια Βρυξελλών

Η συγκεκριμένη τροφή περιέχει συστατικά που κάνουν την πέψη δυσκολότερη και πιο χρονοβόρα. Για μερικούς μάλιστα η κατάποση μεγάλης ποσότητας δημιουργεί αέρια και γαστρικό πόνο.

3 mh foods never eat on date brussel sprouts

4. Τσίλι

Το τσίλι μπορεί να δημιουργήσει αίσθημα καψίματος στην καρδιά εξαιτίας της οξύτητας του.

5. Μπουρίτο

Μερικά από τα συστατικά που περιέχει το μπουρίτο είναι δύσκολα στην πέψη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αέρια και φούσκωμα.

5 mh foods never eat on date burrito

6. Κέικ σοκολάτα

Γενικά η σοκολάτα δεν προκαλεί προβλήματα σε μικρές ποσότητες, ενώ μπορεί καινα προσφέρει οφέλη στην υγεία μας. Ωστόσο, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας σοκολάτας μετά από ένα γεύμα δημιουργεί παλινδρόμηση των υγρών του στομαχιού, δημιουργώντας ένα άσχημο συναίσθημα.

6 mh foods never eat on date chocolate cake

7. Τσίχλα χωρίς ζάχαρη

Φαίνεται πως οι τσίχλες, ειδικά αυτές χωρίς ζάχαρη, περιέχουν συστατικά που μπορεί να δημιουργήσουν αέρια, φούσκωμα και κράμπες.

7 mh foods never eat on date gum



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved