Θυμήσου όσα έγιναν τις προηγούμενες έξι εβδομάδες και προετοιμάσου για τα επόμενα 6 επεισόδια των Παιδιών.

Τα Παιδιά, τους δικούς μας τους ανθρώπους, τον Άκη, τον Άλεξ, τον Κοσμά και τον Κώστα τους έχουμε γνωρίσει. Για θυμήσου. Ήταν τότε που σου γράφαμε για εκείνους τα παρακάτω:

«Είναι τέσσερις φίλοι, τέσσερις 30άρηδες, τους οποίους δεν γνωρίζεις, αλλά πιθανόν να εκπλαγείς με το πόσα κοινά μπορεί να έχεις. Μια παρέα που, ξέρεις, ίσως να ήταν εκείνοι τύποι που τα πίνατε δίπλα-δίπλα τις προάλλες».

 Ήταν εκείνοι που όταν εσύ σχεδίαζες διακοπές, εκείνοι σχεδίαζαν το επόμενο μπάρμπεκιου. Είναι εκείνοι που, όσο εσύ διάβαζες για το τρέιντ του Ίρβινκ στους Σέλτικς, μάγευαν τα ανοιχτά γηπεδάκια της Αθήνας. Είναι εκείνοι που, όσο εσύ έπεφτες ξερός από τις πολλές επαναλήψεις στο γυμναστήριο, έδιναν μάχη μέχρις εσχάτων στη διπλανή ταβέρνα.

Είναι εκείνοι που τους βλέπεις να κάνουν γύρους στα στενά της γειτονιάς σου γιατί χάθηκαν και προφανώς όσο και αν τους δίνει τις σωστές οδηγίες το gps εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα και επιμένουν να το αγνοούν. Και όταν δεν χάνονται στους δρόμους, χάνονται στις πίστες των καρτ.

ta paidia2

Είναι εκείνοι που μόλις βρουν ευκαιρία και χώρο, θα στήσουν ένα τουρνουά call of duty  για να θυμηθούν εκείνες τις εξεταστικές που χαράμισαν σκοτώνοντας Γερμανούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έχουμε περάσει 1.5 μήνα με τα Παιδιά. Έχουμε δει 6 από τα 12 πρώτα επεισόδια της πρώτης μίνι σειράς του Ratpack. Και για εμάς εδώ στο Ratpack, αυτά τα Παιδιά μετράνε πολύ γιατί στα πρόσωπά τους αναγνωρίζουμε τους δικούς μας κολλητούς και τις δικές μας παρέες.

Κοντά στο Ratpack και τα Παιδιά, το Sony Xperia XZ Premium, ένα κινητό με τόσες λειτουργίες που είναι λες και κατασκευάστηκε για να καταγράφει για πάντα τις εμπειρίες και την καθημερινότητα μιας ανδροπαρέας.

Μπορείς να δεις τα έξι πρώτα επεισόδια των Παιδιών εδώ. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ολόφρεσκο νέο επεισόδιο. Εκεί να δεις τι μας περιμένει.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved