Χρειάστηκαν μόλις 26 δευτερόλεπτα για το φονικό νοκ-άουτ του Ngannou

Οι γροθιές που έκαναν τον γύρο του κόσμου, ξεκίνησαν στο UFC στην Αριζόνα. 

Στην πρώτη εντύπωση που σου δίνει ο Καμερουνέζος Francis Ngannou, σε κάνει να πιστεύεις πως πρόκειται περισσότερο για μπράβο σε νυχτερινό κλαμπ. Όλος ο κόσμος μιλούσε για τον αγώνα του με τον τέως πρωταθλητή Cain Velasquez, αλλά τελικά ο Ngannou «καθάρισε» το ματς πολύ γρήγορα.

 fra6

Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο μπήκε δυναμικά θέλοντας να αχρηστεύσει τα γόνατα του Velasquez και με μερικές γροθιές στη συνέχεια τον έστειλε κατευθείαν να δοκιμάσει το έδαφος. Ο Ngannou έπεσε σαν σίφουνας πάνω στον αντίπαλο του που δεν άντεξε, με τον διαιτητή να τον ονομάζει νικητή στο 26ο δευτερόλεπτο του αγώνα.

 

«Μπράβο στον Francis. Ήρθε, έκανε την δουλειά και τελείωσε. Έκανα το λάθος να είμαι πολύ κοντά του πολύ νωρίς», σχολίασε ο Velasquez, ο οποίος είχε μία μακρά απουσία από το UFC λόγω τραυματισμών. Ο Ngannou όμως φαίνεται να θέλει να μείνει στην κορυφή. Έχει μόλις 2 ήττες και 8 νίκες στο UFC, ενώ στο MMA μετράει 13 νίκες και 3 ήττες. Ο αγώνας με τον Brock Lesnar φαίνεται να είναι ο επόμενος, αλλά ο ίδιος ο Ngannou σχολίασε πως είναι πιο έτοιμος και φονικός από ποτέ.

 

Μπράβο θηρίο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved