Οι 10 Εντολές του ΣΕΦ

Στην έδρα του Ολυμπιακού θα ισχύουν πλέον νέοι κανόνες, διότι «οι εποχές Μάτσα-Καζαντζίδη τελειώσανε κύριοι...»

Ο Ολυμπιακός δεν ξαναπαίζει με τον Παναθηναϊκό αν δεν τον σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει κανέναν αγώνα γενικώς, αν οριστεί κάποιος εκ των Μάνου, Αναστόπουλου και Παναγιώτου. Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπει την είσοδο στο ΣΕΦ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε πρώτη φάση όμως.

Διότι οι πληροφορίες λένε ότι έπεται και συνέχεια, καθώς ήδη στο στρατηγείο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, εκπονείται ένα νέο εγχειρίδιο του μπάσκετ, με τους κανονισμούς που θα ισχύουν από τούδε και στο εξής, όποτε ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να παίξει στο ΣΕΦ.

 

Οι 10 εντολές του ΣΕΦ: 

  1. Απαγορεύεται να ξαναπατήσει το πόδι του στο ΣΕΦ ο Καλάθης. Ο Νικ τουλάχιστον, ο Πατ Καλάθης μπορεί να έρθει όσες φορές θέλει.


  2. Αν ξανασφυριχτεί φάουλ στο Μιλουτίνοφ, θα διακόπτεται αυτόματα το παιχνίδι με υπαιτιότητα του φιλοξενούμενου. 


    1117671


  3. Αν δοθούν τρία φάουλ κατά του Ολυμπιακού μέσα σε ένα λεπτό, το παιχνίδι θα κατακυρώνεται στον Ολυμπιακό. Δεν έχει σημασία αν είναι ή δεν είναι φάουλ, είναι σαν το πέναλτι που δεν γίνεται να δίνεται στο πρώτο λεπτό. Τι μας νοιάζει αν είναι ή δεν είναι;


  4. Όταν υπάρχει σφύριγμα με το οποίο διαφωνεί ο Ολυμπιακός, το ΣΕΦ θα αποφασίζει δια βοής αν είναι ή δεν είναι. Ανάλογα με την ετυμηγορία του κοινού, το φάουλ θα μετράει ή θα το παίρνουν πίσω.


  5. Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα η διαφορά του φιλοξενούμενου Παναθηναϊκού ξεπεράσει τους 10 πόντους, ο Ολυμπιακός θα έχει το δικαίωμα να παίζει με 6 παίκτες μέχρι να ισοφαρίσει ή να περάσει μπροστά.


    1465002


  6. Όταν ο Παναθηναϊκός σουτάρει τρίποντο, άνθρωπος του Ολυμπιακού θα έχει το δικαίωμα να κουνάει τη μπασκέτα ή να χρησιμοποιεί κοντάρι ώστε να αποτρέψει τη μπάλα από το να μπει στο καλάθι.


  7. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ως πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, απαγορεύεται να μαρκάρει πρώην συμπαίκτες του. Μπορεί μόνο να παίζει επίθεση, αρκεί να σουτάρει αποκλειστικά με το αριστερό χέρι. Το αυτό ισχύει και για τον Ίαν Βουγιούκα.


  8. Θα επιβάλλεται πρόστιμο υπερβολικής ταχύτητας και αφαίρεση δελτίου αθλητού, σε όποιον παίκτη του Παναθηναϊκού τρέχει γρήγορα στον αιφνιδιασμό.


    1235780


  9. Απαγορεύεται να χρησιμοποιεί φωτογραφίες και ατάκες του Αλ Πατσίνο από τον «Σημαδεμένο» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αυτό είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο του Δημητρίου Αγραβάνη.


  10. Κάθε φορά που ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ θα καρφώνει με μανία και θα κρεμιέται στη στεφάνη, θα πληρώνει ποσό ίσο με την αξία της μπασκέτας για κατά συρροή και εξακολούθηση φθορά ξένης περιουσίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved