Σε πόσα δευτερόλεπτα μπορεί να τρέξει τα 100μ. το πιο γρήγορο παιδί στον κόσμο;

Έλα να σου συστήσουμε τον 7χρονο Rudolph Ingram...

Αν ο Γιουσέιν Μπολτ έψαχνε διάδοχο ή ανταγωνιστή  ίσως τώρα και να τον βρήκε, αρκεί να κοιτάξει λίγο πιο χαμηλά και λίγο πιο... πίσω.

Ο 25 χρόνια νεότερός του Rudolph Ingram από τη Florida, με το παρατσούκλι "Blaze", είναι μόλις 7 ετών και έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια τον τίτλο του πιο γρήγορου παιδιού στον κόσμο, έχοντας αποκτήσει ήδη σώμα και δημοσιότητα σαν του Μπολτ ή του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος πρόσφατα, βλέποντας τις επιδόσεις του και στο Αμερικάνικο football τον αποθέωσε βλέποντάς τον να ξεθεώνει αντίπαλους αμυντικούς σε έναν αγώνα.

Πριν από μερικές ημέρες, σε μία μαθητική κούρσα, ο πιτσιρίκος έκανε τα 100 μέτρα σε 13.48 δευτερόλεπτα, ενώ το ξεχωριστό του ταλέντο είχε αρχίσει να το μοιράζεται όταν ακόμα φορούσε πιπίλα, στα 4 του χρόνια. Πλέον, το μοιράζεται και μέσω Instagram, όπου έχει 390.000 followers.

 

Το περασμένο καλοκαίρι βρήκε πρώτος σε αγώνα των 100 μέτρων και δεύτερος σε αγώνα των 200 μέτρων στο Πρωτάθλημα AAU, έχοντας πλέον κερδίσει 36 μετάλλια, εκ των οποίων τα 20 χρυσά. Η ταχύτητά του τον έφερε σε ομάδα Αμερικάνικου football με μεγαλύτερα παιδιά, έχοντας ήδη τσεπώσει και το βραβείο Heisman.

Το παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ θα σας βοηθήσει να «χωνέψετε» λίγο καλύτερα την περιπτωσάρα του:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved