Φοβού τους Warriors και ειδικά τον Cousins

Ο «Boogie» συστήθηκε με κάρφωμα στο κοινό και στη συνέχεια δέχτηκε το καθιερωμένο... φρεσκάρισμα από τους συμπαίκτες του.

Ο DeMarcus Cousins περίμενε πολύ καιρό αυτή την ημέρα. Ο σέντερ των Warriors ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού στο ΝΒΑ ωστόσο μέχρι τα ξημερώματα βρισκόταν στα πιτς και «ακόνιζε» τα νύχια του. Όταν έφτασε η 18η Ιανουαρίου ήταν η στιγμή του. Το μεγάλο ντεμπούτο του με το Golden State ήταν πλέον γεγονός. 

Λένε πως η πρώτη εντύπωση μετράει έτσι δεν είναι; Δες λοιπόν τι έκανε λίγο μετά το τζάμπολ.

 

 

Ο «Boogie» είπε ένα μεγάλο... ευχαριστώ στον Durant για την ασίστ και με το ισοπεδωτικό αυτό κάρφωμα έδειξε πως από εδώ και πέρα τους Warriors δεν πρέπει να τους φοβάσαι απλώς, αλλά να τους τρέμεις. Συνολικά ο θηριώδης σέντερ είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5/11 σουτ σε 15 λεπτά. Όχι άσχημα για έναν τύπο που έχει να παίξει από τον περσινό Μάιο.

Και ένα τέτοιο ντεμπούτο έπρεπε να γιορταστεί δεόντως. Ο Curry λοιπον και η παρέα του δεν περίμεναν τον Boogie στα αποδυτήρια και την ώρα των δηλώσεων τον έκαναν… καινούργιο με το καθιερωμένο μπουγέλο.

 

Τσέκαρε στιγμές από το μεγάλο ντεμπούτο του Cousins στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved