Σταματήστε ό,τι κάνετε για να δείτε το πιο «μαϊμού» πέναλτι της ιστορίας
48 SHARES

Κανένα clickbait. Σταματήστε ό,τι κάνετε.

Αν το βλέπαμε σε κάνα γήπεδο της Superleague ή γενικότερα της Ελλάδος δεν θα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Όσοι παρακολουθούμε ποδόσφαιρο τόσα χρόνια άλλωστε έχουμε πάθει ανοσία με τα πέναλτι που δίνονται. Έλα όμως που το συγκεκριμένο πέναλτι είναι βγαλμένο από την πιο αρρωστημένη διαιτητική φαντασία...

Όπως αυτό εδώ το μούφα πέναλτι ας πούμε.

Στο Κύπελλο Ασίας, που λέτε, η Αυστραλία υποδέχτηκε τη Συρία και στο 78’ βρισκόταν με 2-1 μπροστά στο σκορ. Κάπου εκεί ωστόσο συνέβη το παράλογο.

Ο Σύριος Ομάρ Αλ Σομά δέχτηκε χαλαρό σπρώξιμο από ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ του και νομίζοντας ότι είναι αντίπαλος έπεσε (με μαεστρία) μέσα στην περιοχή των αντιπάλων του. Όλοι περίμεναν το διαιτητή να δείξει κίτρινη κάρτα για θέατρο ωστόσο ο άρχοντας του αγώνα κοντοστάθηκε. Περίμενε λίγο ακόμα. Και τελικά σφύριξε.

Πέναλτι!

 

 

Λέτε να δούμε σύντομα τον συγκεκριμένο διαιτητάκο να σφυρίζει ματς στη χώρα μας;

Όπως ήταν φυσικό οι Αυστραλοί δεν το πίστευαν την ώρα που οι Σύριοι χαρούμενοι πήραν την μπάλα και την έστησαν στα 11 βήματα. Ο εξέχον ηθοποιός και «καταδύτης» Σομά δίχως ντροπή, πήρε φόρα και ισοφάρισε δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Παρόλα αυτά το κάρμα εκδικήθηκε την ομάδα του και στις καθυστερήσεις ο Αυστραλός, Τομ Ρόγκιτς έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

 48 SHARES