Χθες το βράδυ ο Μπόγρης έπαθε Ιβάν Ντράγκο

Απίστευτο μπουκέτο στον δύσμοιρο Κάλινιτς και στα καπάκια trash-talk. 

Κάποτε τον έβλεπες και έλεγες πως ίσως και να έχει λαμπρό μέλλον. Στην πορεία, όμως, κάπου έδειξε να χάνεται. Ο Γιώργος Μπόγρης μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να παίξει πραγματικό μπάσκετ, ωστόσο, στη συνείδηση των οπαδών του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από παίκτης. Έχει καταστεί ιδέα κι αυτό φαίνεται στο χειροκρότημα που εισπράττει κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας ότι έχει καθιερωθεί στη λίστα με τις cult φιγούρες του συλλόγου από τον Πειραιά. 

Ένας τύπος που μπαίνει στο παρκέ, εκτιμά και κυρίως τιμά κάθε δευτερόλεπτο που του δίνει ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μπλατ με όποιον τρόπο χρειαστεί. Με όποιον τρόπο...

Χθες ας πούμε κόντρα στη Φενέρ, ο Αμερικανός κόουτς, του προσέφερε απλόχερα παραπάνω από 10 δέκα ΔΕΚΑ ολόκληρα λεπτά, τα οποία ο Βεληγκέκας του Ολυμπιακού, άρπαξε από τα μαλλιά και τα έβγαλε νοκ-άουτ. 

Έβαλε δύο δίποντα, έκανε ένα κλέψιμο, προσέφερε μια ασίστ και στράβωσε και ένα ήδη στραβωμένο σαγόνι (του Κάλινιτς).

Τσέκαρε:

 

 

Προφανώς, ο καλός μας Μπογρίνιο μπέρδεψε για λίγο το μπάσκετ με το μποξ καθώς θα σκέφτηκε «πόντο δίνει και το ντιρέκτ» γεμίζοντας και άλλο τη στατιστική του και σαν να μην έφτανε αυτό του έκανε ΚΑΙ trash talking, πεντώντας του ένα «πού πας ρε μαλ@κα» δευτερόλεπτα μετά το μπουνίδι.

Ημέρες λίγο πριν την προβολή του «Creed II» ο σέντερ του Ολυμπιακού μάλλον εμπνεύστηκε από τον αδίστακτο Ivan Drago, πράγμα που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: 

«Εγώ ένα πράγμα θα πω. Πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί. Το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν που ενώ παίζαμε με 2 φάουλ στο μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου, εμείς δεχτήκαμε πόντους. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και έτσι θα πρέπει να προχωρήσουμε και στη συνέχεια της σεζόν».

 

dragg

 

Σκληρός. Από κάπου θα έχει δασκαλευτεί. Δεν εξηγείται τόση αγριάδα.

Εμείς πάλι, είπαμε να μαζέψουμε μερικά ρητά από μεγάλους άντρες που ενδεχομένως και να τον έχουν στιγματίσει.

Τσέκαρε στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί και ΙΣΩΣ τον δικαιολογήσεις για την αμετροέπειά του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved