Τον Griffin που ξέρατε να τον ξεχάσετε!

Η «τσάτσικη» κίνηση στον Μαλίκ Μονκ που πιστοποιεί ότι πλέον είναι ένας «Bad Boy».

Ο Blake Griffin ποτέ δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν από εκείνον. Είναι ουσιαστικά ο τύπος ο οποίος έβαλε τους Clippers στο χάρτη, που προσέλκυσε τον Chris Paul για να κάνουν ένα σούπερ ντουέτο και η κινητήριος δύναμη της δεύτερης ομάδας του L.A.

Αυτές οι μέρες όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Paul γκρίνιαζε ότι είναι soft και πως παρασέβεται τον αντίπαλο παρά το γεγονός ότι έτρωγε απίστευτο ξύλο σε κάθε παιχνίδι. Τα χρόνια πέρασαν ο Griffin κάπως βελτιώθηκε αλλά η ταμπέλα του ντελικάτου δεν τον εγκατέλειψε ποτέ.

 

tenor

 

Από πέρσι ωστόσο όταν και έγινε ανταλλαγή στους Pistons, o «αέρινος» φόργουορντ κάνει ό,τι μπορεί για μια νέα εκκίνηση. Για να δείξει ουσιαστικά ότι δεν είναι απλά ένας φανταχτερός τύπος που ξέρει να καρφώνει, αλλά ένας badass τύπος μπορεί να πάρει μια ομάδα στις πλάτες του χωρίς να παραμένει soft.

Φέτος λοιπόν έχει ξεκινήσει φουριόζος. Έριξε και μια 50ντάρα κόντρα στους Sixers και οδηγεί τη Motor City προς τα Playoffs.

 

 

Οι Pistons ανέκαθεν είχαν τη φήμη της σκληρής ομάδας από την εποχή των «Bad Boyz» με Rodman, Thomas, Lambier και σία και αυτό από ότι φαίνεται πέρασε και στον Griffin.

Η απόδειξη; Το άλλοτε «καλό» παιδί είδε στο ματς απέναντι στη Σάρλοτ τον Malik Monk να ορμά στο καλάθι και την ώρα που ετοιμαζόταν να καρφώσει έκανε ένα ύπουλο φάουλ που μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

 

 

Οι διαιτητές τον απέβαλαν ωστόσο πολύ αμφιβάλλουμε εάν αυτό είναι ικανό να αλλάξει την νέα του φύση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved