Μάιλς Μπρίτζες και Ζίον Ουίλιαμσον έκαναν το χτεσινό μας ξενύχτι να αξίζει

Τα στεφάνια σε ΝΒΑ και NCAA έχουν αποκτήσει ψυχολογικά με αυτά τα 2 τυπάκια...

Ο ένας μπήκε φέτος στο ΝΒΑ, ο άλλος θα έρθει πυραυλοκίνητος του χρόνου. Μπορεί να μην διαγράψουν την ίδια πορεία στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ ωστόσο έχουν και οι δύο έναν κοινό παρονομαστή: Το θέαμα. 

Ξεκινώντας από τον μικρό της παρέας, τον Zion Williamson ο οποίος τα ξημερώματα έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο NCAA με τη φανέλα του Duke, μας απέδειξε για πολλοστή φορά ότι το κολεγιακό πρωτάθλημα είναι ήδη πολύ μικρό για να τον χωρέσει.

Ο playmaker-γομάρι των 145 κιλών παίρνει φόρα και όλο το Kentucky κάνει στην άκρη.

 

 

Όσος κόσμος πάντως και αν ασχολήθηκε με την επιβλητική νίκη του Duke κόντρα στο Kentucky (118-84), όσο επιβλητικό και αν ήταν ντεμπούτο του Williamson, στο ΝΒΑ έγινε μία φάση που επισκίασε όλα τα παραπάνω.

Κάμποσα χιλιόμετρα ανατολικότερα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Σάρλοτ ο αριστερόχειρας rookie των Hornets, Miles Bridges βρέθηκε στη γωνία κόντρα στην Ατλάντα και επιχείρησε το τρίποντο. Η μπάλα βρήκε στεφάνι, αλλά ο συμπαίκτης του Hernangomez πήρε επιθετικό ριμπάουντ και του την επέστρεψε.

«Οι δεύτερες ευκαιρίες καλό είναι να μην χάνονται», σκέφτηκε ο Bridges και αποφάσισε να σιγουρέψει το καλάθι.

Και έκανε ακριβώς αυτό:

 

 

Αν με το δεξί -που είναι το κακό του χέρι- παραλίγο να διαλύσει την μπασκέτα, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι μπορεί να κάνει με το αριστερό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved